8
Mayıs
2024
Çarşamba
ERZURUM

GSİM ve Turkcell’den buz şöleni

GSİM VE TURKCELL’DEN BUZ ŞÖLENİ

Erzurum Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile Turkcell’in ortaklaşa düzenledikleri buz şöleni büyüledi.

Yazın sıcak günlerinde vatandaşlar buz pateni pistinde serinledi. Erzurum Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile Turkcell tarafından gerçekleştirilen buz şöleni büyük bir ilgi gördü. Şölende halka açık ücretsiz buz pateni seansları düzenledi.

Vatandaşlar gönlünce paten yapmanın keyfini yaşadı. Oldukça neşeli bir ortamda geçen şölene Gençlik ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar, İl Genel Sekreter Yardımcısı Mücahit Ercoşkun, Turkcell Saha Aktivite Yöneticisi Tuba Azizoğlu, Turkcell KTS İletişim Personeli ile çok sayıda davetli ile vatandaş katıldı.

ÇARKI FELEKLE KAZANDILAR

Turkcell KTS İletişim Personeli, gecede hediye çekilişi yaptı, Turkcell ürünleri alanlar çekilişe katıldı ve çarkı felek yarışmasıyla çeşitli ödül kazandılar. Yapılan çekilişlerde Kahraman Pehlivan isimli vatandaş Turkcell’den bir adet cep telefonu kazandı. Diğer taliplilere de çeşitli hediyeler verildi. Halk günü buz şöleni nedeniyle oldukça eğlenceli saatler geçiren vatandaşlar, gündüz saatlerinden sahur vaktine kadar eğlendi.

PATEN YAPIP HAYAL ÇEKTİLER

Buz Hokeye Salonu’ndaki buz pistinde halka açık ücretsiz paten seansları düzenlendi. Buz Pistini hınca hınç dolduran sporseverler gönüllerince eğlenip, buz pateni yapmanın keyfini yaşadılar.

Oldukça neşeli bir ortamda geçen Buz Şöleninde davetliler ve vatandaşlar mahalli sanatçıların parçalarına eşlik edip, halaylar çektiler. Halay çekip eğlenen vatandaşlar, felekten bir gün çalarken Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile Turkcell Yetkililerine bu güzel geceden dolayı teşekkür ettiler.

AZİZOĞLU: GURURLUYUZ

Turkcell Saha Aktivite Yöneticisi Tuba Azizoğlu, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile güzel Ramazan ayı gecesinde muhteşem bir eğlence töreni düzenledikleri için mutlu olduklarını söyledi. Turkcell’in iletişim ve haberleşmede sağladığı büyük başarıların yanı sıra sosyal aktivitelerde de ön planda olmasının gururunu yaşadıklarını söyledi.

GSİM VE TURKCELL’DEN BUZ ŞÖLENİ
GSİM VE TURKCELL’DEN BUZ ŞÖLENİ
GSİM VE TURKCELL’DEN BUZ ŞÖLENİ
İHA
Yayın Tarihi : 30 Ağustos 2010 Pazartesi 14:46:04
Güncelleme :30 Ağustos 2010 Pazartesi 14:51:07


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?