7
Mayıs
2024
Salı
ERZURUM

GSİM’den ağaçlandırma seferberliği

GSİM’DEN  AĞAÇLANDIRMA SEFERBERLİĞİ

Erzurum Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde görev yapan antrenörler spor tesislerinin çevresine fidan dikti. Antrenörler atlama kulelerinin çevresinde neşeli bir ortamda ağaç dikimini gerçekleştirdi.

Erzurum Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü 2011 için yapılan spor tesislerinin çevresinde ağaçlandırma ve çimleme çalışmaları başlatırken, bugün de Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde görev yapan sözleşmeli ve kadrolu antrenörler fidan dikti.

Erzurum’un adeta simgesi haline gelen atlama kulelerinin etrafına çam ve huş fidanı diken antrenörler oldukça neşeli gözükürken, “Artık bizimde dikili bir ağacımız oldu. Başarılı sporcular yetiştirmek için çalıştığımız bir ortamda böylesine önemli bir sosyal sorumluluğu ve vatandaşlık görevi yerine getirdiğimiz için mutluyuz. Bize bu ortamı sağlayan Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Fatih Çintimar’a teşekkür ediyoruz” dediler.

HER TARAF YEŞİLE BÜRÜNECEK

Gençlik ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar, Şube Müdürü Hüdaverdi Uğur, Sarıdağlar İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Sarıdağ ve Vehbi Kalkan’ın da katıldığı ağaçlandırma seferberliğinde 50 dolayındaki çeşitli spor branşlarında görev yapan antrenörler 5 bin dolayında çam ve huş fidanını toprakla buluşturdu. Gençlik ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar, “Ülkemizin ve Erzurumumuzun en önemli spor tesisi olan atlama kulelerinin etrafında yeşil alan ve ağaçlandırma seferberliği başlattık” dedi.

GSİM’DEN  AĞAÇLANDIRMA SEFERBERLİĞİ
GSİM’DEN  AĞAÇLANDIRMA SEFERBERLİĞİ
İHA
Yayın Tarihi : 4 Kasım 2010 Perşembe 17:04:01
Güncelleme :4 Kasım 2010 Perşembe 17:12:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?