7
Mayıs
2024
Salı
ERZURUM

Gülümseyen çocuklar GSGM'de

GÜLÜMSEYEN ÇOCUKLAR GSGM'DE

Gülümsemesi gereken gençliğimiz" projesi kapsamında il il gezen Erzurumlu 180 öğrenci Ankara durağında Gençlik Ve Spor Genel Müdürü Yunus Akgül tarafından kabul edildi.

Erzurum Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünce gerçekleştirilen "Gülümsemesi Gereken Gençliğimiz" adlı proje çocukların sosyal, kültürel ve sanatsal faaliyetler kapsamında serbest zamanlarını ilgi, istek ve yetenekleri doğrultusunda değerlendirmeleri amaçlanıyor. bu amaç doğrultusunda il il gezen çocuklar bu illerin tarihi ve turistik yerlerini keşfediyor.

Gülümsemesi Gereken Gençliğimiz projesi kapsamında Ankara'yı da gezen çocuklar Gençlik ve Spor Genel Müdürü Yunus Akgül tarafından da kabul edildi.

Gençlere, kendilerini makamında ağırlamaktan mutluluk duyduğunu söyleyen Genel Müdür Akgül, Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü'nün, gençliğe yönelik yaptığı projelerin devam ettiğini belirterek, gençlerin ülkesinin her köşesini tanımasının ve tarihi mirasını bilmesinin önemine vurgu yaptı.

Genel Müdür Yunus Akgül, Gençlik Hizmetleri Daire Başkanlığı tarafından yürütülen bir proje ile Avrupa'da yaşayan Türk ailelerin çocuklarının bir program dahilinde Türkiye'ye getirileceğini belirterek şunları söyledi: "Bu proje Avrupa'da doğup büyümüş, Türkiye'ye daha önce hiç gelmemiş Türk gençlerini kapsıyor. Gençler, İstanbul, Edirne, Çanakkale, Bursa, Bilecik, Afyon, Konya, Nevşehir ve son olarak Ankara'da tarihi ve turistik yerleri gezerek kendi tarihlerini yerinde yaşamanın yanında yine kendi kültür değerlerini de öğrenmiş olacaklar."

Gençlik Hizmetleri Daire Başkanı Adnan Gül ve Erzurum İl Müdürü Fatih Çintimar'ın da hazır bulunduğu kabulde Genel Müdür Akgül, çocuklarla tek tek ilgilendi. Onlarla sohbet eden ve hangi sporları yaptıklarını öğrenen Akgül, gençlere Gençlik Hizmetleri Daire Başkanlığı tarafından hazırlanan kitaplar hediye etti.

Bugüne kadar İstanbul, Çanakkale, Bursa ve Ankara'yı ziyaret eden çocukların bundan sonraki durakları Nevşehir ve Kayseri olacak.

GÜLÜMSEYEN ÇOCUKLAR GSGM'DE
GÜLÜMSEYEN ÇOCUKLAR GSGM'DE
GÜLÜMSEYEN ÇOCUKLAR GSGM'DE
GÜLÜMSEYEN ÇOCUKLAR GSGM'DE
İHA
Yayın Tarihi : 4 Şubat 2010 Perşembe 20:31:01
Güncelleme :5 Şubat 2010 Cuma 14:19:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?