4
Mayıs
2024
Cumartesi
ERZURUM

Gülyurt Narman gezisinde

AK Parti Erzurum Milletvekili Prof.Dr. Muzaffer Gülyurt, Narman ilçesinde gezi ve incelemelerde bulundu.

Seçim çalışmaları için bulunduğu Erzurum’dan Narman ilçesine giden AK Parti Milletvekili Muzaffer Gülyurt, İlçe Başkanı Ender Öz ile birlikte kahve toplantıları yaparak Narman Belediye Başkan Adayı Sacit Yılmaz Özerdem ile il genel meclisi adayları Münir Akdemir ve Cem Çil için destek istedi.

Kahve toplantılarında AK Parti hükümetinin çalışmalarını anlatan Prof.Dr. Gülyurt, AK Parti’nin 29 Mart Mahalli İdareler Seçiminden zaferle çıkacağına inandığını söyledi. Bazı muhalif belediye başkanlarının iktidardan gerekli desteği göremediklerini söylemelerine de bir anlam veremediğini ifade eden Gülyurt, “Bizim genel başkanımız belediye başkanlığından gelmiş birisidir ve belediyelerin sorunlarını en iyi bilenlerden birisidir. Biz AK Parti iktidarı olarak, parti ayrımı yapmadan, belediyelerin iller bankasından alacakları payları engellemeden göndeririz. Belediye başkanları kendi başarısızlıklarını iktidarımıza yüklemesinler.”dedi

Gülyurt, seçimlerin barış içerisinde geçmesi temennisinde bulundu.
AK Parti Narman İlçe Başkanı Ender Öz, Narman-Erzurum yolunun Tortum güzergahından 96 kilometre olduğunu belirterek, yolun Karapınar güzergahından yapılmasını istediklerini söyledi. Karapınar yolunun mevcut yoldan 18 kilometre daha kısa olduğunu ifade eden Öz, milletvekili Gülyurt’tan bu konuda destek istedi.

AK Parti Milletvekili Gülyurt, bütçe imkanları genişledikçe taleplerin de yerine getirileceğini kaydetti.
 

iha
Yayın Tarihi : 17 Mart 2009 Salı 16:38:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?