7
Mayıs
2024
Salı
ERZURUM

Gurbetteki dadaşlar hasret giderdi

GURBETTEKİ DADAŞLAR, PALANDÖKENDE HASRET GİDERDİ

Ege Bölgesi Erzurum Dernekleri Birliği Federasyonu Başkanı Muzaffer Okumuş ve bir gurup işadamı ile birlikte gezi ve incelemeler de bulunmak üzere geldikleri memleketlerin de yaptıkları bir dizi temaslarının adından 2011 Kış Oyunlarının merkezi olan Palandöken Belediyesini ziyaret ederek bir süre Belediye Başkanı Orhan Bulutlar ile görüşerek fikir alışverişinde bulundular.

Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar’ın makamında gerçekleştirilen görüşmede ağırlıkta 2011 Kış Oyunları görüşüldü.

Federasyon yönetim kurulu üyelerinin de hazır bulunduğu görüşmede kısa bir açıklama yapan EGE Bölgesi Erzurum Dernekleri Birliği Federasyonu Başkanı Muzaffer Okumuş, ”Geliş amacımız Erzurum’a olan hasretimiz ve 2011 Kış Oyunlarına ev sahipliği yapacak olan şehrimize ne gibi katkımız olur onun fikir alışverişini yapmak ve memleket hasreti gidermek. Gün boyu yaptığım ziyaretlerimizden ve bu ziyaretlerden çıkardığımız sonuç şehrimiz gerçekten tam manasıyla bir kış turizm merkezi olma yolunda emin adımlarla ilerliyor. Özelikle şehrimiz de 2011 Kış Oyunların ev sahipliği nedeniyle yapılan tesisler bir Erzurumlu olarak bizlere gurur verdi. Göğsümüzü kabarttı. Buna paralel olarak yerel yönetimler de kendi imkanları doğrultusun da elerini taşın altına koyduklarını gördük. Federasyon olarak üzerimize düşeni yapmaya hazır olduğumuzu bir kere daha yenilemekte fayda görüyorum” dedi.

Öte yandan EGE Bölgesi Erzurum Dernekleri Birliği Federasyonu Palandöken Belediyesine yapılan bu nezaket ziyaretin den duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, ”Öncelikle şunu belirteyim gurbetteki Erzurumluların böylesine birlik ve beraberlik içerisinde bir çatı altında bir arada olmalarından dolayı mutluyum. Bu birlikteliğin sağlanması için emeği geçen tüm EGE Bölgesi Erzurum Dernekleri Birliği Federasyonuna ve üyelerine teşekkür ediyorum. “Birlikten kuvvet doğar” sözü boşa söylenmiş bir söz değil. Haset ve hasetçilik olmadan el birliği, gönül birliği ve sermaye birliği yapıldığı takdirde Erzurumlunun neler yapabileceğini tüm Türkiye rahatlıkla görebilir. Gurbette hiçte azımsanmayacak kadar Erzurumlu var. Yerel yönetim olarak gurbetteki Erzurumluya yatırım yapmaları için tüm imkanlar seferber edilecektir. Yeter ki yatırım yapsınlar” diye konuştu.

GURBETTEKİ DADAŞLAR, PALANDÖKENDE HASRET GİDERDİ
GURBETTEKİ DADAŞLAR, PALANDÖKENDE HASRET GİDERDİ
GURBETTEKİ DADAŞLAR, PALANDÖKENDE HASRET GİDERDİ
İHA
Yayın Tarihi : 3 Şubat 2010 Çarşamba 17:44:03
Güncelleme :3 Şubat 2010 Çarşamba 21:49:12


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?