27
Mayıs
2024
Pazertesi
ERZURUM

Gürcistan heyetinin Erzurum ziyareti

Şifa Hastaneler Grubu'nun misafiri olarak Erzurum'a gelen Gürcistan Sağlık Bakanı Lado Çipaşvili ve eşi Tamar Natroşvili ile Gürcistan Cumhurbaşkanı Mikail Saakaşvili'nin annesi ve anneannesi için bir yemek düzenlendi. 

Ilıca Yolu üzerindeki Şifa Hastanesi Salonu'nda dün akşam organize edilen yemeğe Erzurum Valisi Celalettin Güvenç, Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler, Şifa Hastaneler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Mahmut Akdoğan ve misafir heyetin yanı sıra sağlık çalışanları katıldı. 

Op. Dr. Akdoğan, Gürcistan Sağlık Bakanlığı ile öteden beri ilişkilerinin sürdüğünü belirterek, "Biz de iki defa kendilerinin misafirleri olduk. Sayının bakanın bu gezilerinin amacı eşiyle birlikte hem ülkemizi gezmek, hem de hastanelerimizi yakından görüp tanımak. Misafirlerimize hastanemizi gezdirdik. Bu çalışmalarımızın ülke düzeyinde de yansımalarını bekliyoruz" dedi. 

Bakan Çipaşvili ise, hastanedeki teknolojiye hayran kaldığını ifade ederek, "Hastane yüksek seviyede cihazlara sahip. Kendi memleketimizde böyle bir hastane yok. Biz de böyle bir hastaneye ve teknolojilere sahip olmak istiyoruz" şeklinde konuştu.
İHA
Yayın Tarihi : 23 Şubat 2007 Cuma 11:43:49


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?