4
Mayıs
2024
Cumartesi
ERZURUM

Güreş Federasyon'dan Şahin’e ziyaret

Türkiye Güreş Federasyon Başkanı Osman Aşkın Bak, Kazım Karabekir Belediye Başkanı Dursun Şahin’i ziyaret etti.

Ata sporu Güreşe bugüne kadar verdiği desteklerden dolayı Başkan Şahin’e teşekkür eden Federasyon Başkanı Osman Bak “Sayın Kazım karabekir Belediye başkanımız kısıtlı imkanlarına rağmen bugüne kadar güreş sporuna önemli katkılarda bulunmuş, başarılı sporcuların yetişmesinde büyük çabalar göstermiştir. Kendisine ve ekibine böylesine güzel çalışmalarında dolayı teşekkürlerimi sunarım. Rutin belediyecilik hizmetlerinde de oldukça başarılı olan başkanımıza bundan sonraki çalışmalarında üstün başarılar dilerim” dedi.

Kazım Karabekir Belediye Başkanı Dursun Şahin ise “Başarılı sporcular ve topluma faydalı gençler yetiştirmek için rutin belediye hizmetlerimizin yanı sıra sosyal belediyeciliğe de önem verdik. Bu anlamda örnek alınan bir belediye olduk. Kısıtlı imkanlarımıza rağmen yaptığımız çalışmalar bu gün meyvesini vermeye başlamıştır.Türkiye güreş federasyon Başkanı Sayın Osman Aşkın Bak’a ve ekibine nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederim”diye konuştu.
Şahin, daha sonra Kazım Karabekir Belediyesi Tarafından hazırlatılan “Erzurum Şehitler Albümü”nü Federasyon başkanı Bak’a hediye etti.

iha
Yayın Tarihi : 19 Şubat 2009 Perşembe 16:50:53


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?