7
Mayıs
2024
Salı
ERZURUM

Güreş seçmeleri yapıldı

ERZURUM’DA GÜREŞ SEÇMELERİ YAPILDI

Erzurum’da Güreş Eğitim Merkezlerine seçme niteliği taşıyan minikler teşvik güreş müsabakaları yapıldı.

Erzurum Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı Güreş İl Temsilciliği tarafından düzenlenen minikler serbest ve greko-romen stil güreş il birinciliği müsabakaları Cemal Gürsel Spor salonu’nda yapıldı. 40’ın üzerinde pehlivanın katıldığı müsabakalar aynı zamanda Güreş Eğitim Merkezlerine seçme niteliği taşıdı. Minik pehlivanlar minderde kozlarını paylaşırken, birinci olmak için tüm güçlerini sergilediler. Güreş İl Temsilcisi Ali Eroğlu, nezaretinde yapılan ve çok sayıda tanınmış güreş hakeminin yönettiği müsabakalarda minik pehlivanların mücadelesi nefesleri kesti.

Oldukça çekişmeli geçen güreşlerin teşvik amacının yanı sıra Güreş Eğitim Merkezlerine seçme niteliği taşıdığını belirten Güreş İl Temsilcisi Ali Eroğlu, “Bu güreşler teşvik güreşi olmasının yanı sıra Güreş Eğitim Merkezlerine sporcu seçme amacını taşıyor. Yaşları küçük ancak yetenekli sporcuların mücadelesini izledik. Katılan sporculara ve antrenörlerine teşekkür ediyoruz” dedi.

Yapılan müsabakalara ilköğretim 5 ve 6. sınıflarda okuyan 12-13 yaşındaki öğrenciler katıldı. Müsabakaların ardından dereceye giren minik pehlivanlara madalya verildi

ERZURUM’DA GÜREŞ SEÇMELERİ YAPILDI
İHA
Yayın Tarihi : 12 Nisan 2010 Pazartesi 14:45:01
Güncelleme :12 Nisan 2010 Pazartesi 17:52:24


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?