8
Mayıs
2024
Çarşamba
ERZURUM

Güreşçilerin milli gururu

PALANDÖKEN BELEDİYESİ GÜREŞÇİLERİNİN MİLLİ GURURU

İstanbul`da 12-14 Şubat tarihlerinde yapılacak 38. Uluslararası Yaşar Doğu Serbest Güreş Turnuvasında Palandöken Belediyesi Spor Kulübü Güreş takımından 2 sporcu milli takım formasıyla ülkemizi temsil edecek.

Bağcılar Olimpik Spor Salonu'nda yapılacak olan turnuvaya Türkiye’nin yanı sıra 22 ülkeden 350 sporcu katılacak.

Antalya’da düzenlenen Türkiye Şampiyonasında ilk 7`ye giren güreşçilerin Milli Takıma davet edildiğini belirten yetkililer, Palandöken Belediyesinin Güreş Kulübünün sporcusu 55 Kiloda Muhyettin Uzun ve 60 Kiloda Erhan Dik, ay yıldızlı formayı giyecek olmasının büyük bir onur olduğunu dile getirdiler.

Milli gururu Erzurum’a ve Palandökene yaşatan Milli Güreşçilere turnuvada başarılar dileyen Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, “ Uluslararası Yaşar Doğu Serbest Güreş Turnuvasında Palandöken Belediyesi Spor Kulübünün Güreş takımın dan 2 sporcu Türkiye Güreş Milli Takımda ülkemizi temsil edecek olması bizleri son derece sevindirmiştir. Palandöken Belediyesi Spor Kulübün de yaptığımız doğru yatırım ve doğru çalışmayla başarı geldiğini zaman içerisin de görüyoruz. Buda iyi yolda olduğumuzu gösteriyor. Bizleri Uluslar arası turnuvada temsil edecek olan Muhyettin Uzun ve Erhan Dik’e başarılar diliyorum” dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 11 Şubat 2010 Perşembe 16:42:05
Güncelleme :11 Şubat 2010 Perşembe 17:03:54


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?