7
Mayıs
2024
Salı
ERZURUM

Güreşte büyük gurur

ERZURUM’UN GÜREŞTE  BÜYÜK GURURU

Avrupa Şampiyon Kulüpler Güreş Şampiyonası’nda ülkemizi temsil edecek olan İstanbul Büyükşehir Belediyespor’da dört Erzurumlu güreşçi yer alacak.

Avrupa Şampiyon Kulüpler Güreş Şampiyonası’nda Erzurumlu dört sporcu İstanbul Büyükşehir Belediyespor’u temsil edecek. 12-13 Kasım 2010 tarihlerinde yapılacak olan Avrupa Şampiyon Kulüpler Güreş Şampiyonası’nda ülkemizi temsil edecek olan İstanbul Büyükşehir Belediyespor’da Fırat Binici, Yakup Gör, Vedat Bulduk ve Münir Recep Binici mayo giyecek ve mindere çıkacaklar.

Erzurumlu olan ve aynı zamanda Atatürk Üniversitesi Kazım Karabekir Eğitim Fakültesi Spor Bölümü öğrencisi olan dört pehlivan için İstanbul Büyükşehir Belediyespor, izin talebinde bulundu. Türkiye’yi Avrupa’da temsil edecek olan milli pehlivanların izin talebi Erzurum’da olumlu karşılandı.

ÇİNTİMAR: GURUR DUYUYORUZ

Erzurumlu olan ve daha önce Erzurum Güreş Eğitim Merkezi’nde yetişen dört milli güreşçi’nin İstanbul Büyükşehir Belediyespor forması altında Avrupa Şampiyon Kulüpler Kupası Güreş Müsabakaları’nda mindere çıkacak olması Erzurumluları gururlandırıyor. Ata sporumuz güreşte bir çok Erzurumlu güreşçinin zafer kazandığını ve Avrupa’da Türkiye’yi temsil ettiğini belirten Gençlik ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar, “Bugün yine gurur günümüz, çünkü 12-13 Kasım tarihlerinde yapılacak olan Avrupa Şampiyon Kulüpler Kupası Güreş müsabakalarında Erzurumlu dört güreşçimiz İstanbul Büyükşehir Belediyespor formasını giyecek. Bu olay bizleri gururlandırmıştır” dedi.

Dört sporcunun Erzurum Güreş Eğitim Merkezi’nde yetişmesinin de gururunu yaşadıklarını belirten Çintimar, “Bizim sevincimiz iki kat daha fazla, çünkü İstanbul Büyükşehir Belediyespor’a transfer olan bu güreşçi arkadaşlarımız bizim Güreş Eğitim Merkezimizde yetiştiler. İnşallah Avrupa Şampiyon Kulüpler Kupası müsabakalarında da ülkemizin yüzünü güldürecek sonuçlara imza atacaklar” diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 9 Kasım 2010 Salı 11:56:02
Güncelleme :9 Kasım 2010 Salı 12:01:17


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?