7
Mayıs
2024
Salı
ERZURUM

Güzel havada balık keyfi

GÜZEL HAVADA BALIK HOBİSİ…

Son günlerde yaz mevsiminden kalma bol güneşli havaların yaşandığı Oltu’da ilginç manzaralara rastlanıyor. Sıcak ve bol güneşli havayı fırsat bilen bir kısık vatandaş, oltayla Oltu Çayı’nda balık tutmaya çıktı.

Ömer Vural isimli vatandaş, küçük çapta da olsa balık tutmak gibi bir hobisi olduğunu belirterek, insanların bu tür hobilere ihtiyaçları olduğunu söyledi.

Fırsat buldukça ortam ve hava şartlarının da elvermesi halinde oltasını alarak bir akarsu kenarına gittiğini dile getiren Vural, “Bu tür faaliyet ve hobiler, insanın stresini alıyor, rahatlatıyor. Kasım ayında böylesine güzel bir havayı bulunca değerlendirmek istedim. Fazla uzağa gitmeden, ilçenin ortasından geçen ve hemen yanı başımızda bulunan Oltu Çayı’nda balık tutma gayesiyle keyifli bir hafta sonu geçirmenin memnuniyetini yaşıyorum. İnsanlarımızın bu tür hobilere önem vermeleri gerekir. Bu tür faaliyetler, insana çevre ve doğa sevgisi, bilinci kazandırır. Oltu Çayı gibi bir velinimetin kıymetinin çok iyi bilinmesi gerekiyor. Bazı kesimleri neredeyse çöp kovası olarak gördüğü bu değeri lütfen temiz tutalım. Bu suda yaşayan canlılara yaşama hakkı tanıyalım” şeklinde konuştu.

GÜZEL HAVADA BALIK HOBİSİ…
GÜZEL HAVADA BALIK HOBİSİ…
İHA
Yayın Tarihi : 20 Kasım 2010 Cumartesi 11:09:02
Güncelleme :20 Kasım 2010 Cumartesi 21:50:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?