4
Mayıs
2024
Cumartesi
ERZURUM

Hakime C.Sibel Meral'e veda yemeği

Aşkale’de iki yıldır görev yapan Hakim Can Sibel Meral için bir veda yemeği düzenlendi.


Erzurum Kuğulu Park Restoranında organize edilen programa Garnizon Komutanı Personel Binbaşı Ertuğrul Yavuz ve eşi, Aşkale Cumhuriyet Savcısı İlkay Özçelik ve eşi , Aşkale Cumhuriyet Savcısı Selamettin Bayçelebi , Emniyet Müdürü Aydın Yalçın Korkmaz, Jandarma Komutanı Yüzbaşı Mehmet Gür ve eşi, Ziraat Bankası Müdürü Şahin Eğilmez ve eşi, Vakıf Bank Müdürü Kadir Saydın ve eşi, İlçe Seçim Müdürü Abdurrahim Tulum ve eşi , Aşkale Mahkemesi Yazı İşleri Müdürü Nesrin Karabıyık , Erzurum ve Aşkale adliye personelleri katıldı.


PLAKET TAKDİM EDİLDİ
Yemeğin ardından 2 yıldan bu yana ilçede tek hakim olarak başarılı bir şekilde görev yapan Can Sibel Meral’e Aşkale Cumhuriyet Savcısı İlkay Özçelik ve Selamettin Bayçelebi plaket ve adliye çalışanları adına bir hediye takdim ettiler. Plaket töreninin ardından bir konuşma yapan Aşkale Cumhuriyet Savcısı İlkay Özçelik, kamu görevlilerinin hayatında bu tür atamaların olduğunu bir görevi tamamlayıp diğer göreve başladıklarını söyledi. Özçelik sözlerine şöyle devam etti:
“Hakime Hanım Can Sibel Meral’ın Aşkale ilk görev yeriydi .Umarız burada gösterdiği başarıyı , atanacağı yerde de devam ettirir.Bundan sonraki görev yerinde başarılar diliyoruz.”


AŞKALENİN YERİ HERZAMAN FARKLI OLACAK
Törenin ardından kısa bir teşekkür konuşması yapan Hakim Can Sibel Meral, Aşkale halkının çok iyi ve saygılı insanlar olduğunu belirterek, hiçbir zaman Aşkale’yi unutmayacağını söyledi. Aşkale’nin ilk görev yeri olması nedeniyle ayrı bir önem taşıdığını dile getiren Hakim Can Sibel Meral Aşkale’de görev yaptığı süre içerisinde her zaman kendilerine yardımcı olan bütün herkese ayrı ayrı teşekkür etti. Meral , konuşmasının ardından geceye katılan konuklarla bol bol sohbet edip, her konukla ayrı ayrı yakından ilgilendi.
Yemek ve plaket töreni sonrasında katılımcılar canlı müzikle birlikte doyasıya eğlenirken, gece toplu hatıra fotoğrafının çekilmesinin ardından son buldu.
 

İha
Yayın Tarihi : 3 Temmuz 2009 Cuma 10:09:31


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?