7
Mayıs
2024
Salı
ERZURUM

Halı saha özelleştirildi

HALI SAHA ÖZELLEŞTİRİLDİ

Erzurum’un Pasinler ilçesi kaymakamlığına ait halı saha özelleştirildi. Kapalı zarf usulü ile yapılan ihaleye beş firma katıldı. İhaleyi Altınay spor işletmeciliği Ltd. Şti. firması en yüksek teklifi vererek aldı.

Pasinler Kaymakamlığına ait halı sahanın sözleşmesini Pasinler Birlik Tekstil Firması adına ilçe kaymakamı Zekai Erdem, Altınay Spor Tesisleri İşletmeciliği Ltd. Şti. adına ise Burhan Savaş ile Sırrı Altınay imza attılar.

Pasinler Kaymakamı Zekai Erdem, kaymakamlığa ait sosyal tesisi özelleştirmelerindeki amaçlarının gençlere hem iş kurmalarını sağlamak hem de işsiz insanımıza istihdam sağlamak olduğunu ifade etti. Erdem, yeni işletmelerinin hem kendilerine hem de ilçe insanına hayırlı olmasını diledi.

Altınay Spor Tesisleri İşletmecilerinden Burhan Savaş, ilçede bulunan tek halı saha olması nedeniyle gerekli yatırımlarda bulunacaklarını ifade etti.

Savaş, ilk etapta mevsim şartlarından dolayı sadece tadilat yaptırabildiklerini, havaların ısınmasına müteakip halı sahanın 15 gün içerisinde halısını değiştireceklerini söyledi. Tesise ilave olarak müşterilerin ve konukların rahat etmeleri için yeni bir kafeterya bölümü, güneş enerjisi ile müşterilerin maç sonrası duş alma imkanın sağlanacağını söyleyen Savaş, halı sahanın yanına bir otopark yapacaklarını ve ayrıca müsabakaları izlemeye gelen misafirler içinde tribün kuracaklarını ifade etti.

Altınay Spor Tesisleri Ltd.Şti. firması ortağı Sırrı Altınay ise yaşadıkları kış mevsiminin uzun olmasından dolayı halı sahayı kış şartlarına uygun dizayn edip, halı sahanın ısıtılması için gerekli çalışmalarında yapılacağını söyledi.

İHA
Yayın Tarihi : 5 Mart 2010 Cuma 11:49:02
Güncelleme :5 Mart 2010 Cuma 12:26:51


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?