4
Mayıs
2024
Cumartesi
ERZURUM

Halis Güngör vefat etti

HALİS GÜNGÖR VEFAT ETTİ

İbrahim Hakkı Hazretleri Vakfı Başkanı ve Gazeteci Halis Güngör hakkın rahmetine kavuştu.

Ömrünü Erzurumlu Büyük İslam Mütefekkiri İbrahim Hakkı Hazretlerinin tanıtımına ve hizmetine adayan Pasinler’de İbrahim Hakkı Hazretleri Vakfını ve Külliyesini kurarak ömrünü bu davaya adayan kurucu vakıf başkanı Halis Güngör, geçirdiği ani rahatsızlık sonucu hayatını kaybetti.

Son bir haftadır rahatsızlanan ve Pasinler İbrahim Hakkı Devlet Hastanesinde tedavi gören Başkan Halis Güngör, hastanede yaşamını yitirdi. Sevenleri Güngör’ü son yolculuğunda da yalnız bırakmadı. Güngör’ün cenazesi bugün öğlen namazına müteakip İbrahim Hakkı Hazretleri Camiinde kılınan cenaze namazının ardından şehir mezarlığına defnedildi.

Başkan Halis Güngör’ün cenazesine Pasinler Belediye Başkanı Ünsal Sertoğlu, A.Ü. Öğretim Üyesi Prof. Dr. Kemalettin Kara, İlçe Yazı İşleri Müdürü Sedat Kavut, Eski Belediye Başkanlarından Bünyamin Ucun, Pasinler MHP İlçe Başkanı Selami Babağil, Pasinler CHP İlçe Başkanı Özer Pehlivan, Pasinler Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Turgut Bakır, Pasinler Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Rıfat Şenyurt, Pasinler Tedaş İşletme Şefi Fatih Güzel, Vakıf yönetimi ve vatandaşlar katıldı.

İHA
Yayın Tarihi : 3 Şubat 2011 Perşembe 13:51:05
Güncelleme :3 Şubat 2011 Perşembe 13:54:44


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?