4
Mayıs
2024
Cumartesi
ERZURUM

Halk gününde halkla buluştu

Palandöken İlçe Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, Halk Günü’nde vatandaşlarla bir araya geldi.


Belediye meclis salonunda gerçekleştirilen Halk Günü’ne, Başkan Orhan Bulutlar’ın yanı sıra, Ak Masa birimi ile ilgili müdürler katıldı. Vatandaşlarla yakından ilgilenip, sorunlarını dinleyen Başkan Orhan Bulutlar, Palandöken İlçe Belediyesi’nin imkanları ölçüsünde sorunları çözmek için gayret göstereceklerini söyledi.


Bulutlar, “Vatandaşlarımızın sorunları çözmek için bütün gücümüzle çalışacağız. Palandöken İlçe Belediyesi olarak dar gelirli ve mağdur vatandaşlarımızın yanında olacağız” dedi.


Palandöken İlçe Belediyesi tarafından başlatılan ve her hafta Pazartesi ve Cuma günler saat 09:00 ile 12:00 saatleri arasında düzenlenen halk gününün ilk gününde yüzlerce Palandökenli vatandaşla bir araya gelen Başkan Bulutlar, Halk günlerini sürekli yapacaklarını belertirken Halk Günü’ne katılan vatandaşlarda Belediye Başkanı Orhan Bulutlar’a yeni görevinde başarılar dileyip, hayırlı olsun temennisinde bulundular.
Halk Gününde vatandaşlar özelikle iş, gıda yardımı, çocuk parkı, asfalt ve temizlik gibi taleplerde bulundular.
 

İha
Yayın Tarihi : 18 Mayıs 2009 Pazartesi 16:04:48


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
kazımkarabekır IP: 78.167.169.xxx Tarih : 19.05.2009 12:46:50

SEÇİMLERLE birlikte faaliyetleri bitirilen Dumlu, Dadaşköy, Kazım Karabekir ve Ilıca belediyelerinde çalışan yaklaşık 300 işçinin halen daha atamalarının yapılamaması nedeniyle yaşanan kriz giderek büyüyor. Yaklaşık iki aydan bu yana maaş alamadıkları için zor günler geçiren belediye çalışanlarının yaşadığı bu sıkıntıya karşı yetkililerin duyarsızlığı tepki çekiyor. Hizmet İş Sendikası’nın AK Parti İl Başkanlığı’na yönelik düzenlediği protesto gösterisinin ardından dün de Belediye İş Sendikası, Yakutiye Belediyesi’nde iş bırakma eylemi yaptı. Belediye İş Sendikası Şube Başkanı Mustafa Kılın, işçilerin maaşlarını alamadıkları gerekçesiyle iş bırakma eylemi başlattıklarını ifade etti. ne olacak halimiz başkanım bir baba evladından utanırmı işte biz utanıyoruz bizi bu hale koyanlar utanıyormu