7
Mayıs
2024
Salı
ERZURUM

“Hallederiz Kadir”in kaplıca keyfi

“HALLEDERİZ KADİR”İN KAPLICA KEYFİ…

Erzurum’a gelen bürokrat ve sanatçıların gözde mekanları arasında yerini alan Aziziye Belediyesi Termal Tesisleri ünlü oyuncu Levent Ülgen ve ‘Aziziye’ film ekibini ağırladı. Televizyon dizilerinde “Hallederiz Kadir” tiplemesiyle ünlenen ve “Akasya Durağı” adlı dizide oynadığı “Sinan” rolüyle herkesimin beğenisini kazanan sempatik oyuncu Levent Ülgen, Aziziye Termal Tesisleri’ne hayran kaldı.

Konuklar termal tesislerin kaplıca, sauna, fin hamamı bölümlerinden faydalanırken, ünlü oyuncu Levent Ülgen, Türk Hamamı’nda köpüklü masaj eşliğinde, “Leylim Ley” ve “Sarı Gelin” türkülerini seslendirdi.

Erzurum tarihinin dönüm noktalarından olan Aziziye Destanı’nın filmi için incelemelerde bulunmak üzere Erzurum’a gelen ünlü oyuncu Levent Ülgen, dekoratör ve oyuncu Selahattin Taşdöğen, Yönetmen Avni Kütükoğlu ve Yapımcı Sebahattin Kat, Aziziye Belediyesi Termal Tesisleri’nde yorgunluk attılar.

“SARI GELİN” EŞLİĞİNDE MASAJ

Kaplıca, sauna, fin ve Türk hamamı hizmetlerinden faydalanan ünlüler tesislere hayran kaldıklarını ifade ettiler. Türk Hamamı’nda önce “Leylim ley” türküsünü seslendiren Levent Ülgen’e zaman zaman Selahattin Taşdöğen de eşlik ederken, köpüklü masaj eşliğinde de “Sarı Gelin” türküsü seslendiren Ülgen’e hamamdaki diğer müşteriler de alkışlarıyla destek verdiler.

Kaplıca keyfinin ardından bir açıklama yapan Ülgen, Türkiye’nin çeşitli illerindeki termal tesislere gittiğini ancak, Aziziye Belediyesi Termal Tesisleri’nin de hizmet çeşitliliği ve kalitesiyle Türkiye standartlarında bir tesis olduğunu belirtti. Başta şifalı suları olmak üzere, diğer hizmet birimlerinin de son derece kaliteli olduğunu kaydeden Ülgen, “Güleryüzlü, kaliteli ve sıcakkanlı bir misafirperverlik örneği gördüm. Erzurum’da böyle güzel bir tesisisin olması şehir için büyük avantaj. Kapıdaki personelden başlayarak herkeste bir güleryüz ve yakın ilgi görüyorsunuz. Bu güzel tesiste böyle güleryüzlü bir ekiple bizleri karşılayan Belediye Başkanı Fatih Cengiz ve tüm ekibine teşekkür ediyorum. Türkiye’de şifalı sulardan faydalanmak isteyenlerin de bu tesisleri görmelerini istiyorum. Gerçekten tesislere ve köpüklü masaja hayran kaldım. Artık Aziziye filmi bizim için çok heyecanlı geçecek ve Erzurum’a her geldiğimde ilk tercihim termal tesisler olacak.” dedi.

Ülgen, Türk Hamamı’nda seslendirdiği türküler için de “Hamamda ses daha güzel çıkıyor. Bunun için sıcak ilgi ve hizmeti görünce türkü söylemek istedim.” şeklinde konuştu.

TAŞDÖĞEN: ŞİFA AZİZİYE TERMAL TESİSLERİ’NDE

Dekoratör ve oyuncu Selahattin Taşdöğen ise, kendisinin de Erzurumlu olduğunu hatırlatarak, termal tesislerin Erzurum için büyük kazanç olduğunu belirtti. Hijyen bakımından çok güzel bir tesisle karşılaştıklarını ifade eden Taşdöğen, “Yöre halkının bu tesislere sahip çıkmasını arzu ediyorum. Her yönüyle muhteşem bir tesis. Köpüklü masaj yaptırırken kendimi pamuk tarlasında hissetim. İnanılmaz derecede keyif aldım. Hem konaklama, hem de bu ünitelerin bir arada olması çok önemli.” diye konuştu.

Batıda birçok tesise gittiğini ve Aziziye Termal Tesisleri’nde çok daha farklı ve güzel bir hizmet gördüğünü kaydeden Selahattin Taşdöğen, “Erzurum’da kış yaşanıyor, yerde diz boyu kar var. İçeri giriyorsunuz bir yaz havası var. Bunu insanların yaşaması lazım. Tüm Türkiye’yi davet ediyorum. Bu tesisleri mutlaka görmeli ve bu anları yaşamalılar. Şifa işte burada, Aziziye Termal Tesisleri’nde. Çok mutlu oldum. Başkanımıza teşekkür ediyoruz.” ifadelerini kullandı.

CENGİZ: ETKİN TANITIM ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRECEĞİZ

Türkiye’nin saygın ve sempatik sanatçılarını tesislerde ağırlamaktan mutluluk duyduklarını ifade eden Aziziye Belediye Başkanı Fatih Cengiz, standartları her geçen gün yükselen bir tesis oluşturduklarını belirtti. Termal Turizm Merkezi vizyonuna uygun bir hizmet sunumu gerçekleştirildiğini ifade eden Başkan Cengiz, şunları söyledi: “Şehrimize gelen saygın bürokrat ve sanatçıları termal tesislerimizde ağırlayarak şifalı sularımızı ve sunduğumuz hizmetin kalitesini anlatıyoruz. Aziziye’nin geleceğini şekillendirecek bu tesisleri ne kadar etkin ve etkili bir şekilde tanıtırsak ilçemize o kadar faydalı oluruz. Buradan elde ettiğimiz geliri ilçemize yatırıma dönüştürüyoruz. Bugüne kadar ağırladığımız misafirlerimizin hepsi memnuniyetlerini dile getirdiler. Bu da bizim heyecanımızı artırıyor. İlçemiz için çok büyük bir kazanç olan tesislerimizi tanıtım noktasında etkili çalışmalarımızı sürdüreceğiz.”

“HALLEDERİZ KADİR”İN KAPLICA KEYFİ…
“HALLEDERİZ KADİR”İN KAPLICA KEYFİ…
“HALLEDERİZ KADİR”İN KAPLICA KEYFİ…
“HALLEDERİZ KADİR”İN KAPLICA KEYFİ…
İHA
Yayın Tarihi : 17 Şubat 2010 Çarşamba 15:43:04
Güncelleme :17 Şubat 2010 Çarşamba 19:47:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
damla kurulan IP: 85.102.112.xxx Tarih : 30.08.2011 21:11:14

bende oraya   gidicem  kaplıca  ya  annemle  birlikte