7
Mayıs
2024
Salı
ERZURUM

Hancı kardeşlere milli görev

HANCI KARDEŞLERE MİLLİ GÖREV

Erzurum’un yetiştirdiği milli okçulardan Doğan Hancı ve Hasan Basri Hancı, Milli takımda görev yapacaklar. Doğan Hancı Bedensel Engellilerde İngiltere’de, Hasan Basri Hancı’da Ukrayna’da Avrupa Kupasında ülkemizi temsil edecek.

Erzurumlu milli okçular Doğan Hancı ve Hasan Basri Hancı, milli takım forması altında iki ayrı ülkede, Türkiye’yi temsil edecek. Erzurumlu Hancı kardeşlerden Doğan Hancı, Bedensel Engelliler Avrupa şampiyonasında hedefi vurmaya çalışacak. Ağustos ayında Fransa'da yapılacak olan Avrupa Şampiyonası öncesinde, 20-24 Temmuz 2010 tarihlerinde İngiltere’de yapılacak olan uluslararası turnuvada görev yapacak. Milli takımda bulunan Hancı, başarılı olmak için elinden gelen mücadeleyi göstereceğini söyledi.

Erzurumlu bir diğer okçu Hasan Basri Hancı ise 20-25 Temmuz 2010 tarihlerinde Moskova’da yapılacak olan Avrupa Kupası Okçuluk Şampiyonası’nda Makaralı Yay Büyük Erkekler Milli takımında görev yapacak. İki kardeş Avrupa’ya açılırken, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Okçuluk Antrenörü Hikmet Dumanoğlu büyük bir gurur yaşadıklarını söyledi. Dumanoğlu, “İki sporcumuza milli görev verilmesi bizleri oldukça gururlandırmıştır. Kendilerinden derece bekliyoruz” dedi.

HANCI KARDEŞLERE MİLLİ GÖREV
İHA
Yayın Tarihi : 19 Temmuz 2010 Pazartesi 14:48:04
Güncelleme :20 Temmuz 2010 Salı 09:55:22


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?