6
Mayıs
2024
Pazertesi
ERZURUM

Hasta taşıma servisleri arttırılıyor

Erzurum Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesinde (BEAH) tedavi gören hastalar için hizmete sokulan hasta taşıma servisleri yaygınlaştırılacak. Şehrin çeşitli semtlerinde oluşturulacak duraklardan hareket edecek olan servislerin vatandaşlara ücretsiz hizmet sunacağı bildirildi. 

BEAH Başhekimi Doç. Dr. Fazlı Erdoğan, uygulamanın hastane açıldığı günden itibaren başladığını, daha önce Numune Hastanesi ve Palandöken Devlet Hastanesi önünden hareket eden servislerin Numune Hastanesinin kapanmasının ardından vatandaşlardan gelen talepler doğrultusunda artık şehrin önemli noktalarından hasta ve ziyaretçi taşıması yapacağını belirtti. 

Erdoğan, “Sağlık Bakanlığımız, Sağlık İl Müdürlüğümüz ve hastane yönetimimizin koordineli çalışmaları sonucunda özellikle kış aylarında hastanemize ulaşımın daha sağlıklı ve rahat bir şekilde yapılabilmesi için böyle bir karar aldık. Hastalarımıza ücretsiz hizmet sağlayacak olan servislerimiz; Dadaşkent, Yıldızkent, Şükrüpaşa, şehir merkezi, Kayakyolu, Karskapı gibi şehrimizin kilit noktalarından hastalarımızı alarak hastanemize getirecek, tedavileri biten hastalarımız yine servislerimizle geldikleri noktalara bırakılacaklar. Böylelikle hastalarımızın en büyük sorunlarından birisi çözüme kavuşmuş olacak.” dedi.

iha
Yayın Tarihi : 15 Aralık 2008 Pazartesi 17:22:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?