4
Mayıs
2024
Cumartesi
ERZURUM

Hastaların ‘curling’ heyecanı

HASTALARIN ‘CURLİNG’ HEYECANI

Erzurum Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tedavi görmekte olan hastalar, hafta sonunda hastane yönetimi tarafından tertip edilen bir organizasyonda curling oynayarak stres attılar.

Erzurum Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tedavi görmekte olan hastalar, Sağlık İl Müdürü Doç. Dr. Serhat Vançelik, Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Fazlı Erdoğan’ın da katılımıyla 2011 Universıade Kış Oyunları kapsamında yaptırılan Curling Salonu’nda bir araya gelerek curling oynadılar. İlk defa tanıştıkları curling sporundaki maharetleriyle alkış alan hastaların, zaman zaman Doç. Dr. Vançelik ve Doç. Dr. Erdoğan ile gerçekleştirdikleri atışları kritiğini yapmaları gülüşmelere neden olurken yapılan tesislere olan hayranlıklarını da ifade etmekten kendilerini alamadıkları görüldü.

Erzurum Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Fazlı Erdoğan yaptığı açıklamada, hastaların tedavisine destek olmak ve bu sayede olumlu sonuçlar alabilmek amacıyla yeni tedavi yöntemler uyguladıklarını söyledi.

Başhekim Doç. Dr. Erdoğan; “Spor çoğu zaman en etkili tedavi yöntemi olarak tıp bilimine olumlu katkılar sağlamaktadır. Sağlıklı insanların yeni bir güne sporla başladıklarında oldukça verimli oldukları, günü dinç ve huzurlu tamamladıkları görülüyor. Bizler de hastalarımızın spor yaparak kendilerini mutlu hissetmelerini ve bu sayede tedavilerinde daha güzel sonuçlar elde edebileceğimizi düşünerek bu organizasyonu gerçekleştirmek istedik. Sağolsun Sağlık İl Müdürümüz Sayın Doç. Dr. Serhat Vançelik’de bu organizasyonumuza destek verdi ve bugün aramızda yer alarak hastalarımızla keyifli dakikalar geçirdi. Kendisine ve Genlik Spor İl Müdürlüğü yetkililerine teşekkür ediyoruz. Amacımız, tedavi hizmeti alan hastalarımızın belirli aralıklarla da olsa sportif ve sosyal faaliyetlere iştiraklarini sağlayarak moral ve motivasyonlarını en üst seviyede tutabilmektir.” dedi

Uygulama için hastane yönetimine teşekkür eden hastaların ise ilk defa denedikleri curling oyununda oldukça keyifli dakikalar geçirdiği gözlendi.

HASTALARIN ‘CURLİNG’ HEYECANI
İHA
Yayın Tarihi : 6 Mart 2011 Pazar 15:33:00
Güncelleme :6 Mart 2011 Pazar 15:38:49


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?