4
Mayıs
2024
Cumartesi
ERZURUM

Hentbol heyecanı başladı

HENTBOL HEYECANI ERZURUM’DA BAŞLADI

Erzurum Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen Okullar arası Yıldızlar Hentbol Grup Birinciliği maçları Palandöken Spor Salonu’nda başladı. Hentbol maçlarının başlamasından dolayı dün açılış törenleri düzenlendi. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan seremoniden sonra maçlara devam edildi.

Açılış törenine Gençlik ve Spor İl Şube Müdürü ve Müdür Vekili Şinasi Polat. Spor Şube Müdürü Hüdaverdi Uğur, Gençlik ve Spor Şube Müdürü Bülent Tilkidöğen, Hentbol İl Temsilcisi Ali Erzurumluoğlu, Tertip Komitesi üyesi Ümit Çimen ile çok sayıda yönetici ve spor sever katıldı.

Hentbol Grup Birinciliği Müsabakalarına 8 erkek, 4 bayan takımı olmak üzere toplam 12 takım katılırken, il olarak Batman. Bingöl, Elazığ, Şanlıurfa, Erzincan, Muş, Kahramanmaraş ve Mardin illeri iştirak etti.

Hentbol İl Temsilcisi Ali Erzurumluoğlu, son yıllarda hentbola ilginin bir hayli arttığını belirterek, Erzurum’da yapılan grup birinciliği müsabakalarına 12 takımın katılmasının kendilerini mutlu ettiğini söyledi.

Hentbol Grup Birinciliği’nde bayanlarda ve erkeklerde şampiyon olan takım Cumartesi günü belli olacak.

HENTBOL HEYECANI ERZURUM’DA BAŞLADI
İHA
Yayın Tarihi : 2 Mart 2011 Çarşamba 11:23:01
Güncelleme :2 Mart 2011 Çarşamba 11:30:51


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?