6
Mayıs
2024
Pazertesi
ERZURUM

Hırsızlık şebekesi çökertildi

Erzurum İl Jandarma Komutanlığı'nca Horasan ilçesinde yapılan operasyonda hırsızlık yaptıkları tespit edilen organize suç örgütü çökertildi.

Konu ile ilgili olarak İl Jandarma Komutanlığı'ndan bir açıklama yapıldı. Açıklamada 8 Haziran 2008 tarihinde Horasan'ın Muratbağı köyünde, evlerden hırsızlık yaptıkları tespit edilen organize suç örgütüne yönelik operasyon yapıldığı bildirildi.

Operasyonda, örgüt elebaşı olduğu öne sürülen şahsın da aralarında bulunduğu toplam 4 kişi; 2 adet tabanca, 2 adet av tüfeği, 1 adet M-16 görünümlü av tüfeği, 1 adet kuru sıkı tabanca (Uzi makineli tabanca görünümlü), 173 adet tabanca fişeği, tabancalara ait 9 adet şarjör, 70 adet av fişeği, 4 adet tabanca kılıfı, 1 adet hücum yeleği, 1 adet muşta, 1 adet el telsizi, 1 adet ses kayıt cihazı, 1 adet dijital fotoğraf makinesi, 4 adet cep telefonu, 4 adet açmada kullanılan maymuncuk ve 10 adet törpülenmiş anahtar, suçta kullanılan 2 adet otomobil ile Muratbağı köyünde bir evden çaldıkları ileri sürülen 8 adet altın ziynet eşyası ile birlikte yakalandı.

Gözaltına alınan şüpheli şahıslar soruşturmalarının tamamlanmasının ardından dün adli makamlara sevk edildi. Şüpheli şahıslardan 3'ü tutuklanarak cezaevine konulurken, 1'i ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

.
Yayın Tarihi : 11 Haziran 2008 Çarşamba 10:42:53


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?