6
Mayıs
2024
Pazertesi
ERZURUM

Hırsızlık tutuklaması

Erzurum'da bir iş yerinden hırsızlık olayına karışan 2 kişi tutuklandı.


Erzurum Emniyet Müdürlüğü Basın Protokol ve Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü'nden konuyla ilgili yapılan yazılı açıklamada şu bilgilere yer verildi:


" Yukarı Mumcu Mahallesi, Cumhuriyet Caddesi’nde Ö. Y'e ait iş yerinde gece muayyen saatte meydana gelen hırsızlık olayı ile ilgili olarak yapılan çalışmalarda; olay yerinde teknik ekiplerce yapılan incelemelerde elde edilen parmak izlerinden olayın şüphelileri oldukları tespit edilen F. H, U. K ve Ş. T, isimli şahıslar yakalanmış, iş yerinden çalıntı olarak bildirilen yaklaşık 20 bin YTL değerinde 80 adet çeşitli markalarda cep telefonları bulunarak müştekiye teslim edilmiştir. Yakalanan şüpheli şahısların olayı gerçekleştirirken kullanmış oldukları 1 adet balyoz, 1 adet kazma, demir kesme makası ve 3 adet plastik eldiven olay yerine yakın inşaat bodrumunda bulunup tahkikata esas olmak üzere el konulmuştur.”


Yakalanan şüpheliler adli mercilere sevk edildi. Şüphelilerden Ş. T, serbest kalırken F. H ve U. K, tutuklanarak cezaevine teslim edildi.

iha
Yayın Tarihi : 24 Ocak 2008 Perşembe 12:19:44


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?