6
Mayıs
2024
Pazertesi
ERZURUM

Hizmet İş' ten Fahrettin Atınç'a ziyaret

Hizmet İş Sendikası Genel Sekreteri Devlet Sert, hukuk müşaviri Hüzeyin Öz ile Erzurum Şube Başkanı Cevdet Tamgaç beraberindekiler ile Yakutiye Belediye Başkanı Fahrettin Atınç’ı makamında ziyaret ettiler. Atınç, ziyarette sendika yöneticilerine Oltu Taşı tesbih hediye etti. 

Hizmet İş Sendika Genel Sekreteri Devlet Sert, müşavir Hüseyin Öz, Erzurum Şube Başkanı Cevdet Tamgaç Yakutiye Belediye Başkanı Fahrettin Atınç’ı makamında ziyaret ettiler. Ziyaretin işçi sorunları ve çözümleri için karşılıklı diyalog amacı taşıdığını belirten Devlet Sert, bölgedeki bin 700 işçinin sorunlarıyla ilgili olarak çalışma yapmak amacıyla Erzurum’a geldiklerini söyledi. Sert, “Sorunlar büyük, çözüm yollarını karşılıklı olarak bulmak için Belediye Başkanlarımızı ziyaret edip karşılıklı bir anlayış ortaya koymaya çalışıyoruz. Bu amaçla Yakutiye Belediye Başkanımızı da makamında ziyaret ettik. Kendilerinin gösterdiği ilgi ve misafirperverlikten dolayı teşekkür ediyorum” dedi. 

Belediye Başkanı Fahrettin Atınç, Hizmet İş Sendikası yöneticilerinin ziyaretinden dolayı mutluluk duyduğunu belirterek “Hizmet İş Sendikasının değerli Genel Sekreteri Devlet bey ve beraberindekilere çok teşekkür ediyorum. Kendilerini buruda görmekten mutluluk duyduk. Biz Hizmet İş Sendikasının en fazla üyesini istihdam eden bir belediyeyiz. Sorunlar ve çözüm yolları için elimizden gelen çaba ve gayreti göstereceğiz” şeklinde konuştu. 

Bu arada Fahrettin Atınç, Hizmet İş sendikası yetkililerine Erzurum hatırası olarak Oltu Taşı tesbih hediye etti.

iha
Yayın Tarihi : 29 Ekim 2008 Çarşamba 10:05:58
Güncelleme :29 Ekim 2008 Çarşamba 10:16:15


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?