4
Mayıs
2024
Cumartesi
ERZURUM

Hokeycilerin kampı sona erdi

Buz Hokeyi Federasyonu Faaliyet Programı’nda yer alan U-20 Yaşaltı Buz Hokeyi Milli Takım Aday Kadrosu Milli takım kampı sona erdi.

Hokeyciler iki haftalık Kocaeli kampının ardından Yeni Zelanda’da yapılacak olan Dünya Şampiyonasına katılacak.

Türkiye Buz Hokeyi Federasyonu faaliyet programında yer alan U-20 Yaşaltı Buz Hokeyi Milli takımının beş günlük Erzurum kampı sına erdi. Daha önce de kamplar yaparak Dünya şampiyonasına hazırlanan U-20 Yaş Altı Buz Hokeyi Milli takımı, beş günlük Erzurum kampından Kocaeli’ye giderek, bu ilde iki hafta süren bir kamp yapacak.

Hokeyciler, Kocaeli kampının ardından Antrenörler Oktay Yavuzaslan, Niyazi Çağrı Karabulut yönetiminde 16-22 Ocak 2012 tarihlerinde Yeni Zelanda’da yapılacak olan U20 Yaşaltı Dünya Buz Hokeyi Şampiyonası’nda Türkiye’yi temsil edecek. Millilerin Erzurum kampında, kamp müdürlüğü Selami Kızıkaya yaparken, antrenör İkram Çintimar da Milli hokeycileri Erzurum kampında bir an olsun yalnız bırakmadı.

U-20 Yaş Altı Buz Hokeyi Milli takımının beş günlük kampı da, Kamp doktorluğunu yapan Selçuk Bozhalil, kampta önemli bir sakatlık yaşanmamasının zorlu dünya şampiyonası öncesinde kendilerini sevindirdiğini söyledi.

Antrenör Oktay Yavuzaslan, beş günlük Erzurum kampını çok iyi değerlendirerek, Erzurum’dan ayrıldıklarını belirtirken, sporcularda kampın çok yararlı geçtiğini ve arkadaşlık ortamının en üst seviyeye ulaştığını ifade ettiler.

iha
Yayın Tarihi : 16 Aralık 2011 Cuma 17:59:00
Güncelleme :16 Aralık 2011 Cuma 18:01:01


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?