4
Mayıs
2024
Cumartesi
ERZURUM

Horasan SYDV’nin yardımları sürüyor

HORASAN SYDV’DEN DAR GELİRLİ AİLELERE YARDIM

Horasan Kaymakamlık Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı’nca ilçe merkezi ve köylerinde yardıma muhtaç ailelerin durumlarını yerinde inceleyerek, bu ailelere durumlarına göre ayni ve nakdi yardımlar yapılıyor.

Sosyal Yardımlaşma Müdürü Ayhan Güler, ile birlikte köylere giden mütevelli heyeti köylerde evlere giderek SYDV ye kayıtlı olan ailelerin evlerinde incelemelerde bulundular. Gidilen evlerde yardım talebinde bulunan vatandaşların ev yaşadıkları yaşam barındıkları evden çocuk sayılarına kadar olan durumları kayıt edilerek vakıf tarafından değerlendirmeye alınıyor.

Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma (SYDV) Vakfı Müdürü Ayhan Güler . yaptığı açıklamada bu güne kadar ilçe ve köylerinde bin 200 ailenin durumlarını yerinde inceleyerek durum tespiti yaptıklarını, ve bu ailelere durumlarına göre Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından, nakdi, ayni, gıda , giyecek, eğitim, yakacak ve barınma yardımı yapıldığını belirtti.

Güler, söz konusu ailelerden ilçe merkezi ve köylerinde ihtiyaçlı ailelere Vakıf olarak her birine 15 bin TL tutarında ev yaptıklarını, bin 700 aileye yakacak kömür yapıldığını, yardımların bundan sonrada incelemelerle birlikte devam edeceğini bildirdi.

HORASAN SYDV’DEN DAR GELİRLİ AİLELERE YARDIM
İHA
Yayın Tarihi : 12 Kasım 2009 Perşembe 14:01:35


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?