4
Mayıs
2024
Cumartesi
ERZURUM

Huzur toplantısı yapıldı

Erzurum’un Pasinler ilçesinde huzur toplantısı düzenlendi.


Pasinler Halk Eğitim Merkezi salonunda gerçekleştirilen huzur toplantısına katılan Erzurum Vali Yardımcısı ve Pasinler Kaymakam Vekili Gürkan Polat, ilçede suç oranında büyük bir düşüş olduğunu söyledi. Vatandaşların büyük ilgi gösterdiği toplantıda emniyet tedbirlerine yönelik bilgiler veren Polat, Pasinler’in asayiş yönünden önceki yıllara nispeten hiçbir sıkıntısının kalmadığını, suç oranlarında büyük bir düşüşün olduğunu söyledi. Polat, çalışmaları için ilçe emniyet müdürü, personele teşekkür etti.


Huzur toplantısında slayt gösterisi eşliğinde konuşan Pasinler İlçe Emniyet Müdürü Veysel Murat Tuğrul, önceki yıllara ait suç oranlarını ve 2009 yılı ilk altı aylık suç oranlarını grafiklerle gösterdi. Emniyet Müdürü Veysel Murat Tuğrul, ilçe merkezini 14 kamerayla 24 saat izlediklerini, var olan kameralara imkanlar dahilinde yenilerini ekleyeceklerini kaydetti.


İlçe Emniyet Müdürlüğünün 2008 yılında var olan araç silosuna 2009’da 2 yeni araç daha kazandırdıklarını vurgulayan Tuğrul, ilçe halkından polise yardımcı olmalarını da istedi. Tuğrul, vatandaşların ihbarlarını 155 Polis İmdat hattının yanı sıra www.pasinler.pol.tr adresinden de yapabileceklerini kaydetti.
Huzur toplantısı sonunda vali yardımcısı ve ilçe kaymakam vekili Gürkan Polat, Pasinler Belediye Başkanı Ünsal Sertoğlu, İlçe Emniyet Müdürü Veysel Murat Tuğrul yanıtladılar.


Pasinler Halk Eğitim Merkezinde düzenlenen toplantıya İlçe Kaymakam vekili ve Erzurum Vali Yardımcısı Gürkan Polat, Pasinler Belediye Başkanı Ünsal Sertoğlu, Pasinler Emniyet Müdürü Veysel Murat Tuğrul, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Mennan Dölekli, Pasinler Ticaret Sanayi Odası Başkanı Turgut Bakır, Belediye Meclis Üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.
 

iha
Yayın Tarihi : 19 Haziran 2009 Cuma 12:05:06


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?