6
Mayıs
2024
Pazertesi
ERZURUM

Hyundai tam yol

Hyundai Kuzey Otomotiv Plazası düzenlenen törenle hizmete girdi. Törene katılan Hyundai Genel Müdürü Kurthan Tarakçıoğlu, “Hyundai son yıllarda ulaştığı başarıyı 2008’de de devam ettirerek binek otomobillerdeki ikinciliğini sürdürüyor” dedi. 

Türk otomotiv Sektörü’nde her geçen gün Pazar payını yükselten Hyundai Türkiye çapındaki yetkili satıcı ve servis ağını genişletmeye devam ediyor. 

Hyundai Kuzey otomotiv Erzurum’da Tortum yolu üzerinde açtığı Kuzey Plaza ile bölgedeki tüketicilerine gelişmiş ve hizmet kalitesini artırmayı hedefliyor. 500 metrekarelik showroom ve 2 bin metrekarelik servis alanı ile yaklaşık 3 bin metrekarelik alanda hizmet verecek Kuzey Plaza ilk etapta 42 personeli ile hizmet verecek. 

Hyundai Genel Müdürü Kurthan Tarakçıoğlu, açılış öncesi yaptığı konuşmada, Hyundai olarak son yıllarda yakaladıkları başarıyı 2008 yılında da sürdürdüklerine belirterek, “Bu başarıya ulaşmada Hyundai çalışanları ile birlikte Türkiye çapına yayılmış olan bayi ağımız büyük rol oynuyor. Hyundai olarak daha da büyük başarılara imza atacağımıza inanıyoruz. Erzurum’a çok önemli bir yatırım kazandıran Kuzey Plaza’nın Hyundai’nin gelecek dönemlerdeki hedeflerinde önemli rol oynayacağına eminiz. Kuzey Plaza bulunduğu konum itibariyle bölgede büyük önem taşımaktadır” diye konuştu. 

Şu anda 76 yetkili satıcısı ve 90 servisi bulunan Hyundai’nin Türkiye çapındaki büyümesini sürdüreceğini söyleyen Genel Müdür Tarakçıoğlu, 2008 yılında tüm Türkiye’ye yayılmış güçlü bayi ağıyla satış adetlerini daha da yükseltmeyi hedeflediklerini kaydetti. 

Konuşmaların ardından Kuzey Plaza Genel Müdür Kurthan Tarakçıoğlu tarafından hizmete açıldı. Törene çok sayıda iş adamı, sivil toplum örgütlerinin temsilcileri ve davetliler katıldı.

iha
Yayın Tarihi : 22 Ekim 2008 Çarşamba 18:55:22


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?