6
Mayıs
2024
Pazertesi
ERZURUM

İbrahin Hakkı Acar aday adayı oldu

Yerel seçimler yaklaştıkça güçlü aday adayları da teker teker ortaya çıkmaya başladı. Ankara Altındağ Belediyesi’nde meclis üyeliği yapan ve uzun yıllardır Belediyenin Emlak ve İmar Komisyonu Başkanlığı görevini yürüten Atatürk Üniversitesi İnşaat Bölümü, Anadolu Üniversitesi İktisat Fakültesi, New Port Üniversitesi İşletme Bölümü (Yüksek Lisans) okullarından mezun olan Erzurumlu işadamı İbrahin Hakkı ACAR’da Ak Partiden Erzurum Büyükşehir Belediye Başkan aday adayı oldu.
 
Acar, “Kardeşliğin sevginin, mutluluğun, başarının, saygının bütünleştiği güzel memleketim hasretim Erzurum'a vefa borcumu ödemek için hizmete talibim” dedi. 

Acır, adaylığı ile ilgili olarak yaptığı açıklamada şunları kaydetti; “Erzurum’u stratejik planlarımız ve uygulamalarımızla Türkiye’nin ve Dünya’nın gözdesi haline getireceğiz. Başlangıç ve bitiş tarihi belli olan, Satın alınabilir uygun daireler, Stüdyo daireler yapılacak ve İşsize istihdam sağlayacağız. Erzurum’da doğa ile iç içe ve modernize yapılar, nitelikli evler ile şehir plancılığına önem vereceğiz. Yaşanabilir bir Çevre için, Hükümetimizin konut alanındaki hamlesini yerel yönetim olarak destekleyerek ve Toplu Konut İdaresinden daha ucuz konut üreterek vatandaşlarımızın sağlıklı bir ortamda yaşayabilmeleri için Gayrimenkul sahibi yapacağız, Erzurum da bugüne kadar yapılan asfalt uygulamasına şehirlerarası geçiş güzergahları hariç son vereceğiz. Yerine daha kalıcı lokal tamiratı daha çabuk ve daha kolay olan küp taş ve kilitli parke yapacağız. Elektrik, telefon, su, doğalgaz hatlarının kapalı box sistemi içinde toplayarak dağıtım şebekelerini düzenli bir hale getireceğiz”

iha
Yayın Tarihi : 21 Aralık 2008 Pazar 18:27:03
Güncelleme :21 Aralık 2008 Pazar 20:12:40


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?