6
Mayıs
2024
Pazertesi
ERZURUM

İki silahlı zanlı yakalandı

Erzurum'da silahla kasten adam yaralama olayına karıştığı ileri sürülen iki kişi ruhsatsız iki adet tabancayla birlikte yakalandı.

Konuyla ilgili Erzurum Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada şu bilgilere yer verildi:

"Sultan Melik Mahallesi, Üç Kümbetler Sokak üzerinde meydana gelen, müşteki M.Ç.'nin faili meçhul şüpheli kişiler tarafından silahla yaralanması olayı ile ilgili olarak yapılan çalışmalar neticesinde, olayın faili meçhul şüphelilerinin Ü.Ö. ve A.B. isimli kişiler olduğunun tespit edilmesi üzerine, şüpheliler Ü.Ö. ve A.B. dün saat 02.45 sıralarında görevlilerimizce olayda kullanmış oldukları iki adet 9 milimetre çapında kuru sıkıdan çevrilme tabanca ve bu tabancalara ait 12 adet fişek ile birlikte
yakalanmışlardır."

HAYVAN PAZARINDA ARAMA SONUÇLARI

Emniyet Müdürlüğü açıklamasında ayrıca hayvan pazarında Pazartesi günü sabah saatlerinde yapılan aramanın sonuçları da kamuoyuna duyuruldu.

Emniyet Müdürlüğü açıklamasında, İstasyon Mahallesi, Kombina Caddesi üzerindeki Mal Meydanı içerisinde bulunan ahırlar, çay ocakları ve benzeri umuma açık yerlerde Erzurum 1. Sulh Ceza Mahkemesi'nden alınan arama kararlarına istinaden çalışma yapıldığı bildirildi. Emniyet Müdürlüğü'nün çeşitli birimlerinde görevli personelin katılımıyla yapılan aramalarda 190 şahsın kimlik sorgulaması yapılırken, 98 adet araçla ilgili araştırma yapıldı. İki adet kuru sıkı tabanca, 1 adet ruhsatsız av tüfeğinin ele geçirildiği aramalarda, Asayiş Şube Müdürlüğü'nce aranan bir şüpheli yakalandı.

.
Yayın Tarihi : 10 Haziran 2008 Salı 11:16:28


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?