4
Mayıs
2024
Cumartesi
ERZURUM

İl Genel Meclisi’nde yoğunluk

İL GENEL MECLİSİ’NDE YAZ SEZONU YOĞUNLUĞU

Erzurum İl Genel Meclisi Başkanı Bülent Taşkesenligil, 2011 yaz döneminde İl Özel İdaresi olarak köylerdeki alt yapı, yol, içme suyu ve sulama projelerine ağırlık vereceklerini söyledi.

Taşkesenligil,. İHA Erzurum Bölge Müdürlüğü’nü ziyaret ederek İl Özel idaresinin 2011 yaz sezonu içerisinde planladığı çalışmalarını anlattı. İl Özel idaresi’nin KÖY-DES yatırımları ile birlikte yaz döneminde 85 milyon TL’lik bir yatırım gerçekleştireceğini dile getiren Taşkesenligil, bütün ilçe ve köylerde yol, içme suyu, kanalizasyon, sulama projelerinin yapımına devam edileceğini bildirdi.

Köy yollarının asfaltlanması konusunda hız vereceklerini belirten Taşkesenligil, her ilçede en az 10 kilometre asfalt yol yapılmasının planlandığını kaydetti.

Haziran ve Temmuz ayında yoğun bir çalışma dönemine gireceklerini ifade eden Taşkesenligil, İl Genel Meclisi Başkanı olarak ilçe meclis üyeleri ile birlikte ilçe ve köy gezileri düzenleyerek sorunları yerinde tespit edip çözüme kavuşturmak için çaba harcayacaklarını dile getirdi.

İL GENEL MECLİSİ’NDE YAZ SEZONU YOĞUNLUĞU
İHA
Yayın Tarihi : 15 Haziran 2011 Çarşamba 13:11:03
Güncelleme :15 Haziran 2011 Çarşamba 13:23:16


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?