4
Mayıs
2024
Cumartesi
ERZURUM

İl Sosyal Hizmetler Kurulu toplandı

Erzurum İl Sosyal Hizmetler Kurulu 2009 yılı 2. Dönem toplantısı Vali Yardımcısı Gürkan Polat başkanlığında yapıldı.

 
Valilik salonunda yapılan toplantıda, özürlü evde bakım hizmeti, özürlü kimlik kartı uygulamaları, İl Sosyal Hizmetler Müdürlüğü’ne bağlı yurt ve yuvalarda barınan çocuklara yönelik sportif ve sanatsal faaliyet alanlarında verilen kurslar, çocuk evleri projesi, sevgi evleri projesi, aile danışma merkezi, kız rehabilitasyon merkezi ve sokakta çalışan çocuklara yönelik hazırlanan projeler görüşüldü.


Toplantıda konuşan İl Sosyal Hizmetler Müdürü Sultan Murat Aydın Erzurum’da açılmış bir çocuk evi olduğunu ve üç çocuk evi açmak üzerede projelerin hazırlandığını söyledi. İl Müdürü Aydın, özürlü evde bakım ücreti hizmetinde müdürlüğün önemli çalışmalar yaptığını ve mesafe aldığını kaydetti.


İl Müdürü Aydın, “Halen Müdürlüğümüze söz konusu hizmetle ilgili yapılmış olan müracaatların yüzde 87’si hakkında gerekli işlemler tamamlanmıştır. Daha önceki aylarda yüzde 83 olan tamamlama oranımızı birkaç ay içerisinde yüzde 87’ye çıkardık” dedi.
Toplantıda, mevcut bazı eksikliklerin giderilmesi için ilgili kurumlar arası işbirliğinin geliştirilmesi kararına da varıldı.

İha
Yayın Tarihi : 23 Haziran 2009 Salı 16:05:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?