6
Mayıs
2024
Pazertesi
ERZURUM

İl sosyal hizmetler kurulu toplandı

İl Sosyal Hizmetler Kurulu, 2008 Yılı 4. Dönem Toplantısı Vali Yardımcısı Gürkan Polat Başkanlığında Valilik Toplantı salonunda yapıldı.
Kurul toplantısına, Sosyal Hizmetler İl Müdürü Sultan Murat Aydın, İl Müdür Yardımcısı Mesut Yavilioğlu, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri İrfan Salın, Atatürk Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof Dr. Sebahattin Tüzemen, İl Milli Eğitim Müdürü Ragıp Üye, İl Gençlik ve Spor Müdürü Fatih Çintımar, İl Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şube Müdürü Hakan Metin, İl Sağlık Müdürlüğü temsilcisi Uz. Dr. Okşan Çalıkoğlu ve Cumhuriyet Savcılığı temsilcisi Ulaş Kavak’ın katıldı. Toplantıda Sosyal Hizmetler Müdürü Aydın tarafından, Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü tarafından yürütülmekte olan özürlü bakım ücreti, özürlü kimlik kartı işlemleri, Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğüne bağlı yurt ve yuvalarda yapılan sosyal faaliyetler, Sosyal Hizmetler ve Çocuk Esirgeme Kurumu Genel Müdürlüğü tarafından çalışmaları sürdürülen, korunma ve bakım altında bulunan çocukların kalacağı Çocuk Evleri, Erzurum Çocuk Hakları Komitesinin faaliyetleri ve Sosyal Hizmetler ve Çocuk Esirgeme Kurumu Genel Müdürlüğü tarafından başlatılan Sevgi Evi projesi hakkında kurul üyelerine bilgi verildi.


Karşılıklı görüş alışverişinin olduğu toplantıda konuşan Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri İrfan Salın, Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü tarafından yeni kiralanmış olan Çocuk Evinin tefrişatının yarısını Büyükşehir Belediyesi olarak karşılayacaklarını söyledi.


Toplantıda ayrıca; arsa sorunu halledilemediği için ertelenen Sevgi Evi Projesi üzerinde de duruldu ve kurul üyeleri tarafından alternatif arsalar önerildi.
İl Sosyal Hizmetler Kurulu bir sonraki toplantısını 2009 yılı Mart ayında yapacak.

İha
Yayın Tarihi : 23 Aralık 2008 Salı 15:16:00


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?