6
Mayıs
2024
Pazertesi
ERZURUM

İl spor merkezleri açıldı

Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü’nün kuruluşunun 70. yıldönümü münasebetiyle Erzurum’da da İl Spor Merkezleri açılışı yapıldı.

Cemal Gürsel Spor Salonu’nda düzenlenen törene.Erzurum Vali Yardımcıları Nurullah Aktaş,Gürkan Polat, Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Bilal Ungan, daire müdürleri ve Gençlik ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar ile sporcular katıldı. Açılışta yaklaşık 500 sporcu, antrenör ve sporcu velileri de hazır bulundu.

Erzurum Gençlik ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar 2008 yılında derece yapmış sporcuları tek tek isimlerini anons ederek sporcularını kutlarken, spora yeni başlayanlara da başarılar diledi. Açılış töreninde Minik jimnastikçilerin gösterileri büyük beğeni toplarken, güreş branşında kamp eğitim merkezinden yetişen ve Avrupa 3 .olan sporcuların yaptığı gösterisi de ayakta alkışlandı.

Erzurum’da daha önce faaliyeti bulunmayan eskrim ve badminton branşlarında yapılan gösteriler ise yine ilgi ile seyredildi. Karatecilerinin yapmış oldukları Kata ve Kumite gösterisi de dikkat çekti.

.
Yayın Tarihi : 30 Haziran 2008 Pazartesi 20:06:28


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?