8
Mayıs
2024
Çarşamba
ERZURUM

İl Yazı İşleri Müdürü emekli oldu

İL YAZI İŞLERİ MÜDÜRÜ NECDET DURSUN EMEKLİ OLDU

Erzurum Valiliği Yazı İşleri Müdürü Necdet Dursun emekli oldu. 23 yıldır Erzurum Valiliği İl Yazı İşleri Müdürlüğü görevini yürüten Necdet Dursun için valilik personeli tarafından veda gecesi düzenlendi.

İl Özel İdaresi Sosyal Tesislerinde düzenlenen yemek programına Vali Sebahattin Öztürk, Vali Yardımcıları Nurullah Aktaş, Ahmet Karatepe ve Mehmet Gök, Palandöken Kaymakamı Şenol Esmer ve Aziziye Kaymakamı Fatih Çobanoğlu ile kurum müdürleri ve valilik çalışanları katıldılar. Veda gecesinde kısa bir konuşma yapan Vali Sebahattin Öztürk Necdet Dursun’a sağlıklı, mutlu ve uzun ömürler diledi. Vali Öztürk; “İl Yazı İşleri Müdürümüz şerefle ve onurla bu görevini ifa etmiş, bugün itibariyle aktif görevinden ayrılmıştır. Kendisine sağlıklı, mutlu ve uzun ömürler diliyorum. Yemeğe gelerek vefa gösteren arkadaşlarımıza da teşekkür ediyorum. Herkese böyle uzun süreli görevler temenni ediyorum” dedi.

40 yıllık meslek hayatında 10 yıl memurluk yapan Necdet Dursun, 7 yıl süre ile de aynı birimde şeflik görevinde bulundu. 23 yıldan beridir Valilik Yazı İşleri Müdürü olarak görev yapan Dursun’un emeklilik kararı personel tarafından üzüntü ile karşılandı.

Bugüne kadar 18 vali ile görev yapan Dursun’un, mesleğe Trabzonlu olan Erzurum eski valilerinden Necmettin Karaduman ile başlaması ve yine Trabzonlu bir vali Sebahattin Öztürk döneminde emekliye ayrılması ilginç bir tesadüf oldu.

Veda gecesi, Vali Öztürk’ün Necdet Dursun’a takdirnameyle birlikte çeşitli hediyeler vermesi ve personellerin hatıra fotoğrafı çekilmesi ile son buldu.

NECDET DURSUN KİMDİR?

İl Yazı İşleri Müdürü Necdet Dursun 01.05.1945 Erzurum doğumlu olup, 10.01.1972 yılında İl Nüfus Müdürlüğü emrinde memuriyet görevine başladı. 15.07.1974 tarihinde Valilik emrine naklen evrak memuru olarak atandı. Daha sonra tahrirat katibi iken, 30.04.1980 yılında İl Yazı İşleri Müdürlüğü şefi oldu. 04.07.1988 yılında İl Yazı İşleri Müdürlüğüne atanmış olup, halen bu görevi yürütmekte iken, 01.05.2010 tarihinde emekliye ayrılmıştır. Toplam 40 yıl süreyle memuriyet görevinde bulunan Necdet Dursun, 10 yıl memuriyet, 7 yıl şef, 23 yıl ise il yazı işleri müdürlüğü görevini yürüttü. Necdet Dursun Evli olup, 1’i erkek, 2’si kız olmak üzere 3 çocuk babasıdır.

İL YAZI İŞLERİ MÜDÜRÜ NECDET DURSUN EMEKLİ OLDU
İL YAZI İŞLERİ MÜDÜRÜ NECDET DURSUN EMEKLİ OLDU
İL YAZI İŞLERİ MÜDÜRÜ NECDET DURSUN EMEKLİ OLDU
İL YAZI İŞLERİ MÜDÜRÜ NECDET DURSUN EMEKLİ OLDU
İHA
Yayın Tarihi : 30 Nisan 2010 Cuma 10:12:02
Güncelleme :30 Nisan 2010 Cuma 11:10:00


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?