4
Mayıs
2024
Cumartesi
ERZURUM

'İlklere imza atacağız'

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler, yeni dönemde de ilklere imza atacağını kaydetti.


Belediye’nin yeni projelerinden bahseden Başkan Küçükler, belediye olarak 2011'e hazırlanmada tempoyu artırma zorunda olduklarını kaydetti. Şehri modernize etme yanında Erzurum’u ziyaret edecek yerli ve yabancı turistlerin ihtiyaçlarına yanıt verecek mekanları da oluşturacaklarını anlatan Başkan Küçükler, şunları söyledi: “Yaşanabilir bir Erzurum oluşturma adına verdiğimiz mücadelenin bir dönemini geride bıraktık. Birinci dönemimiz, Erzurum için bir gelişim ve atılım yılı olmuştur. Yeni dönemde ‘Geleceğin Erzurum’unu tesis etme yolunda önemli adımlar atılacak. Hizmet etmekten gurur duyduğumuz Erzurum halkının yaşam standartlarını hak ettiği düzeye yaklaştırabilecek şekilde sürdürdüğümüz hizmet yarışında ortaya koyacağımız projelerle yine imrenilen belediye olacağız.”
Erzurum için en önemli projelerin başında gösterilen kentsel dönüşüm projesine 2005 yılında ağırlık verdiklerini hatırlatan Başkan Küçükler, yeni dönemde birçok bölgede kentsel dönüşüm projesinin uygulamaya konulacağını kaydetti. Gez Köyü ve Dağ Mahallesi’nin de bu proje kapsamında olacağını kaydeden Başkan Küçükler Hasani Basri Mahallesi’nde devam eden 96 konut inşaatının ise yakın bir zamanda bitirileceğini kaydetti.


Başkan şöyle devam etti: “Bizim dönemimizde Erzurum halkı kendini itilmiş ötelenmiş hissetmedi. Kendisini güçsüz, umutsuz hissetmedi. Yine insanımız çok iyi biliyor ki, yüce Erzurum halkının itibarına halel getirmedik. Yorulmadan, bıkmadan bu yüce millete hizmet ettik. Biz, ‘insanı yüceltti devlet yücelsin’ felsefesiyle hareket ettik. Yaptığımız bütün hizmetleri ‘insan odaklı’ düşündük ve yaptık. Herkesi ve her kesimi kucakladık. Bundan sonra ne yapacağız ? sorusuna gelince. Erzurum’a daha çok şey yapacağız. Değerli Erzurum halkını hizmette yine ilklerle tanıştıracağız. Erzurum’un yarınlarını inşa etmeye kaldığımız yerden devam edeceğiz.”

İHA
Yayın Tarihi : 21 Mayıs 2009 Perşembe 19:49:12


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?