7
Mayıs
2024
Salı
ERZURUM

İlköğretim okullarına kitap

İLKÖĞRETİM OKULLARINA 100 TEMEL ESER KİTABI DAĞITILDI

Yakutiye Kaymakamlığı tarafından alınan 80 koli kitap törenle ilçede bulunan ilköğretim okulu müdürlerine dağıtıldı.

‘Türkiye Okuyor’ kampanyasına destek veren Yakutiye Kaymakamlığı, Milli Eğitim Bakanlığı’nca tavsiye edilen 100 Temel Eser kapsamında bulunan kitaplardan 80 koli satın aldı. İlçede bulunan ilköğretim okullarına hediye edilen kitapların dağıtımı için tören düzenlendi.

Kocatepe İlköğretim Okulu’nda düzenlenen törende konuşan Yakutiye Kaymakamı Yüksel Çelik, okumaya büyük önem verdiklerini, okullarda okumayı geliştirmek için yapılacak çalışmalara destek vereceklerini belirtti.

Kaymakam Yüksel Çelik, konuşmasında şunları ifade etti: “Okumak çok önemli. Gerçekten az okuyan bir toplumuz. Biz bu konuda yapılacak çalışmaları önemsiyoruz. Okuyan insanlara ihtiyacımız var. Okuyan insan her alanda başarılı olacak insandır. Dağıtılan bu kitapların öğrenciler tarafından okunmasını sağlayınız. Kitaplar, okulların raflarında kalmasın, öğrencilerin okumasını sağlayınız.”

Kaymakam Yüksel Çelik, Kocatepe İlköğretim Okuluna verilen 100 Temel Eserden oluşan kitap kolisini müdür Mehmet Ali Yıldız’a teslim etti.

YEŞİLAY HAFTASI KUTLANDI

Bu arada 01-07 Mart tarihlerinin Yeşilay Haftası olması sebebiyle Kocatepe İlköğretim Okulu’nda tören düzenlendi. Yeşilay Derneği’nin çalışmaları hakkında bilgi veren Kaymakam Yüksel Çelik, dernek tarafından gönderilen kırtasiye malzemelerini de öğrencilere dağıtarak, bol bol kitap okumalarını ve kötü alışkanlıklardan uzak durmalarını tavsiye etti.

Kocatepe İlköğretim Okulu’nda gerçekleştirilen törene Yakutiye Kaymakamı Yüksel Çelik, İlçe Emniyet Müdürü Alparslan Birsel, Milli Eğitim Müdürü Ahmet Kurt, Erzurum Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şube Müdürü Faruk Adıgüzel, ilköğretim okulu müdürleri ve öğrenciler katıldı.

İLKÖĞRETİM OKULLARINA 100 TEMEL ESER KİTABI DAĞITILDI
İLKÖĞRETİM OKULLARINA 100 TEMEL ESER KİTABI DAĞITILDI
İHA
Yayın Tarihi : 4 Mart 2010 Perşembe 14:40:05
Güncelleme :4 Mart 2010 Perşembe 15:38:50


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?