8
Mayıs
2024
Çarşamba
ERZURUM

İmam Hatip'lilerden örnek davranış

İMAM HATİP ÖĞRENCİLERİNDEN ÖRNEK DAVRANIŞ

Oltu Anadolu İmam Hatip Lisesi 11-A sınıfı öğrencileri Arslanpaşa Şehitliği ziyaret ederek daha önce okumuş oldukları Hatm-i Şerif’in duasını burada yaptı.

Sınıf Öğretmeni Osman Turgut nezaretinde ilçe merkezinde bulunan Arslanpaşa Şehitliği’ni ziyaret eden 11-A sınıfı öğrencileri, Şehitlik’te yaptıkları çevre temizliğinin ardından aziz şehitlerin ruhlarına okumuş oldukları Hatm-i Şerif’i bağışladı.

Oltu Anadolu İmam Hatip Lisesi 11-A sınıfı öğrencileri, sosyal ve kültürel etkinlikler çerçevesinde okumuş oldukları Hatm-i Şerif’i Arslanpaşa Şehitliği’nde yaptıkları dua ile tamamladı.

Sınıf Öğretmeni Osman Turgut, “Vatan için canını seve seve veren aziz şehitlerimizi sadece Şehitler Haftası’nda değil, her zaman hatırlamalıyız.” dedi.

Öğrencilerine bu değerlere her zaman sahip çıkmaları nasihatinde bulunduğunu aktaran Turgut, “Aziz şehitlerimize her zaman minnettarız. Onlar, canları pahasına bu ülkeyi bize emanet ettiler. Öğrencilerime bu bilinci aşılamaya çalışıyorum. Bu çerçevede tüm öğrencilere de bu bilincin aşılanması gerekiyor.” şeklinde konuştu.

11-A sınıfı öğrencilerinden Feyzanur Kurt, “Vatanımız için şehit için asker ve polisimizi hiçbir zaman unutmayacağız. Onları hatırlamak ve yaşatmak için buradayız.” dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 19 Şubat 2010 Cuma 09:36:01
Güncelleme :19 Şubat 2010 Cuma 10:01:53


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?