4
Mayıs
2024
Cumartesi
ERZURUM

İnsan Hakları Komisyonu hastanede

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) İnsan Hakları Komisyonu üyeleri, Erzurum Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesini (BEAH) gezerek Başhekimi Doç. Dr. Fazlı Erdoğan’dan bilgi aldılar.

Geçtiğimiz günlerde Erzurum’a gelerek bir dizi incelemeler yapan Kahramanmaraş Milletvekili Fatih Arıkan ve Denizli Milletvekili Mithat Ekici’den oluşan TBMM İnsan Hakları Komisyonu üyeleri, BEAH’ta hasta ve hasta yakınlarıyla görüştüler.

Hasta ve hasta yakınlarına sunulan imkanlardan dolayı duydukları memnuniyeti dile getiren komisyon üyesi milletvekilleri, sağlık alanında yapılan çalışmalarla Türkiye’nin Avrupa standartlarına ulaştığını ifade ettiler.
Milletvekili olmadan önce Denizli Devlet Hastanesi Başhekimliği görevinde bulunduğunu hatırlatan Denizli Milletvekili Mithat Ekici, temaslarını değerlendirirken; “Bu güzel ve modern sağlık tesisinde insanlara sunulan sağlık hizmetinin kalitesi bugün geldiğimiz noktayı gösteriyor. Hastalarla birebir görüştük, onlarda sunulan hizmetin farkındalar ve duydukları memnuniyeti bizlere ifade ettiler. İnsanların en büyük hakkı sağlık hizmetinden en güzel şekilde yararlanmaktır. Biz bu gün Bölge Hastanemizde vatandaşlarımızın bu haklarını en güzel ve sağlıklı bir şekilde gerçekleştirdiklerine tanık olduk. Onlara bu güzel tesisi kazandıran Sağlık Bakanımıza ve hastane yönetimimize teşekkür ediyoruz.”dedi.

Hastane Başhekimi Do ç. Dr. Fazlı Erdoğan ise amaçlarının sağlık hizmetini en hızlı ve modern şekilde yerine getirmek olduğunu ifade ederek, şunları söyledi:
“Bizlere yüklenen sorumluluğun bilinci içerisinde, çalışmalarımıza devam ediyoruz. Vatandaşlarımızın ve vekillerimizin takdirini toplamak elbette bizler için gurur verici bir durum. Biz, yaptığımız bu işin asli görevimiz olduğu bilincinden uzaklaşmadan hizmetimize devam edeceğiz.”
 

iha
Yayın Tarihi : 15 Nisan 2009 Çarşamba 13:06:01


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?