4
Mayıs
2024
Cumartesi
ERZURUM

İran'daki Türk işçiye hava ambulansı

Sağlık Bakanlığı'nın bir süre önce uygulama koyduğu hava ambulansı bu kez İran'daki bir Türk işçisi için havalandı.

İran'ın Tebriz kentinde çalışan Hamdi Çiftçi bugün sabah saatlerinde hipertansiyon hastalığına bağlı olarak kalp krizi geçirdi. Kalp krizi nedeniyle beyin kanaması teşhisi de konan Türk işçisi 58 yaşındaki Hamdi Çiftçi, Gürbulak Sınır Kapısı'na buradan da 112 Acil Servis ambulansıyla Doğubeyazıt ilçesine getirildi.

Durumu ağır olan işçi için Erzurum'da helikopter talebinde bulunuldu. Erzurum'dan havalanan helikopter Doğubeyazıt ilçesindeki bir futbol sahasından aldığı Türk işçisi Hamdi Çiftçi'yi Erzurum'a getirdi. Helikopter pistinde bekleyen ambulansla Aziziye Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan Hamdi Çiftçi'nin durumunun ağır olduğu öğrenildi.

iha
Yayın Tarihi : 21 Nisan 2009 Salı 18:27:02


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
AHO IP: 94.122.24.xxx Tarih : 21.04.2009 22:26:44

İŞTE TÜRKİYE İŞTE HÜKÜMET İŞTE HÜKÜMET ÇALIŞMALARI VE İŞTE VATANDAŞ BUGÜNE KADAR BÖYLE HİZMET VARMIYDI? HAYIR BU HİZMETLERİ DİKKATE ALARAKTAN AKP'YE DAHA DA GÜVENİM ARTIYOR NE MUTLU O KİŞİYEKİ AKP YE OY VERDİ AKP NİN YAPTIĞI TÜM HİZMETLERİN HAYIRLARINA ORTAK OLUYOR TEŞEKKÜRLER TAYİP TEŞEKKÜRLER AKP TEŞEKKÜRLER RECEP AKDAĞ AH BİDE TEKMAN YOLU BİTSE O ZAMAN DAHA FARKLI OLURSUNUZ YA