4
Mayıs
2024
Cumartesi
ERZURUM

İspir'de Polis Haftası

Emniyet teşkilatının 164. kuruluş yıldönümü İspir’de düzenlenen etkinliklerle kutlanıyor. Köylere kadar uzanan kutlamalarda renkli görüntüler yaşandı.

Polis Haftası dolayısıyla ilçe esnafı polise olan güven ve sevgilerini ilçe merkezindeki muhtelif bölgelere astıkları pankartlarla ifade ederken, etkinlikler kapsamında İlçe Kaymakamı ve emniyet yöneticileri ilçeye yaklaşık 50 kilometre uzaklıkta bulunan Sırakonaklar Köyünü ziyaret ettiler.

Ziyarete İspir Kaymakamı Hüseyin Engin Sarıibrahim, İspir İlçe Emniyet Amiri Mesut Şahin, Pazaryolu İlçe Emniyet Amiri Ersan Balım, Askerlik Şubesi Başkanı Kıdemli Astsubay Hasan Zengin, Hakim Meltem Altınkesen , Noter Aynur Erdoğan,Tarım Kredi Müdürü Yavuz Kotan, İlçe Müftüsü Harun Bayraktutar, Ziraat Bankası Müdürü Arif Yıldırım katıldı.

Sırakonaklar Köyü İlköğretim okulunu ziyaret eden heyet burada öğrencilerle sohbet etti. Burada öğrencilere giyim ve kırtasiye malzemesi dağıtan protokol mensupları daha sonra köyde organize edilen polis haftası kutlamalarına eşlik etti. Törende yöresel halk oyunları gösterilerinin ardından öğrenciler tarafından şiirler okundu.
 

iha
Yayın Tarihi : 9 Nisan 2009 Perşembe 17:52:28


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?