7
Mayıs
2024
Salı
ERZURUM

İstanbullu öğrencilerden çıkarma

İSTANBULLU ÖĞRENCİLERDEN 2011 ÇIKARMASI

İstanbullu öğrenciler Gençlik ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar’ı makamında ziyaret ederek, kendisi ile Erzurum’un spor faaliyetleri üzerine uzun süre sohbet ettiler.

Acarkent Doğa Koleji Öğrencileri ve okul öğretmeni Vedat Tekin, Erzurum gezisinde 2011 UNIVERSIADE çalışmaları hakkında bilgi toplayarak bir proje hazırlayacaklarını ve geniş çaplı bir çalışma ile Avrupa ve Dünyaya 2011’le ilgili tanıtım yapacaklarını söylediler.

Acarkkent Doğa Koleji öğrencileri ve öğretmen Vedat Tekin’e bu anlamlı ziyaretlerinden dolayı teşekkür eden Çintimar, Erzurum’un tanıtımı için gelen herkese kapısının açık olduğunu belirtti.

Ziyaretten büyük bir mutluluk duyduğunu belirten Çintimar, 2011’in Erzurum ve Türkiye için öneminden bahsetti. Türk insanının bundan sonra daha çok spora daha çok destek vermesini ve daha çok spor yapması gerektiğinin altını çizen Çintimar, “Spor yapmayan toplumların yüzde 15’i sağlıksız olur. Biz Erzurum’u bir spor kenti yapmak istiyoruz ve bunda da başarılı olduğumuza inanıyorum. Bundan sonra daha çok çalışacağız. 2011 Türkiye için bir tercüman olacaktır. 2011’den sonra ise Erzurum ve Türkiye’yi tanımayan kalmayacak. Bu anlamda da 2011 UNIVERSIADE Erzurum ve Türkiye’nin tanıtımında önemli bir reklam materyali olacaktır” diye konuştu.

Ziyaretin ardından Gençlik ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar, Doğa Koleji öğrencilerine 2011 UNIVERSIADE rozetlerinden hediye ederken, Öğretmen Vedat Tekin’e Dadaş Barlarının maketini hediye etti. Tekin İse İstanbul Acarkent Doğa Kolejinin armasının yer aldığı plaketi Gençlik ve Spor İl Müdürü Çintimar’a takdim etti.

İSTANBULLU ÖĞRENCİLERDEN 2011 ÇIKARMASI
İSTANBULLU ÖĞRENCİLERDEN 2011 ÇIKARMASI
İHA
Yayın Tarihi : 19 Şubat 2010 Cuma 14:19:03
Güncelleme :19 Şubat 2010 Cuma 14:34:31


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?