4
Mayıs
2024
Cumartesi
ERZURUM

İşte taraftarların gözdeleri

TFF 2. lig Lig B kategorisi 4. Grupta mücadele eden Erzurumspor’da sezon başında profesyonelliğe ilk adımlarını atan Erzurumlu amatör futbolcular gösterdikleri performansla taraftarların gözdesi oldu.
Sezon başında Erzurum 1. Amatör Kümede mücadele eden Palandökenspor’dan Emrah, Sanayispor’dan Savaş, Erzurumspor alt yapısından Mesut ve geçtiğimiz yıl Kayseri Erciyesspor’da profesyonel olan Erzurumlu futbolcu Mehmet Emin ilk yarı sonunda gösterdikleri performansları ile takdir topladılar. Sezon başında yapılan yüksek ücretli transferlere rağmen Erzurumlu amatör futbolcuların maçların büyük bir bölümünde görev alarak takıma olumlu katkı sağlamaları hem yöneticileri, hem teknik heyeti hem de taraftarları mutlu etti.

Erzurumlu genç yeteneklerin ortaya koyduğu başarının Erzurumspor için önemli olduğunu söyleyen taraftarlar, “Erzurumspor yıllardır alt yapıya gereken önemi göstermiyordu. Sezon başında A takıma alınan bu oyuncular takımın bel kemiği oldular. Bu oyuncuların sayısı artırılabilir. Erzurumspor’un kurtuluşu ancak alt yapıya yönelmekten geçer. Amatör kulüplerden alınacak genç yetenekler bu şekilde hem Türk futboluna kazandırılacak, hem de Erzurumspor’a önemli bir mali katkı sağlayabileceklerdir” dediler.

iha
Yayın Tarihi : 18 Ocak 2009 Pazar 15:16:17
Güncelleme :18 Ocak 2009 Pazar 19:57:51


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?