8
Mayıs
2024
Çarşamba
ERZURUM

İzci lideri Belçika yolcusu

İZCİ LİDERİ ERDOĞAN BELÇİKA YOLCUSU

Erzurumlu İzci Lideri Esra Erdoğan başarı zincirine bir yeni halka daha eklemek için bugün Belçika’nın başkenti Brüksel’e uçtu. Daha önce Dünya İzcilik Teşkilatı Konferansına katılmak için Güney Afrika’ya giden İzci Lideri Esra Erdoğan, İngiltere’de düzenlenen İzciliğin 100. yıl kutlamalarına katılmıştı. Erzurum’un sekiz yıllık İzci Lideri Esra Erdoğan’a yeni bir davet daha geldi. Genç izci lideri, şimdi de 17-21 Temmuz 2010 tarihlerinde Belçika’nın Başkenti Brüksel’de yapılacak olan Avrupa Kız İzcilik Teşkilatı Konferansına katılmak üzere Belçika’ya gidiyor. Konferansta Türkiye’yi Erzurumlu İzci Lideri Esra Erdoğan ile Ankaralı İzci Lideri Gülçin Doğusal temsil edecek.

BUGÜN BELÇİKA’YA UÇTU

Kız İzcilik Teşkilatlarının konferanslarının aranan izci liderlerinden biri olan Esra Erdoğan, bugün Belçika’ya uçtu. Kendisini Havalimanına gitmeden önce Gençlik ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar, Şube Müdürü Şinasi Polat ile İzcilik İl Temsilcisi Özcan Işık uğurladı. Genç İzci Lideri Esra Erdoğan’ı başarısından dolayı kutlayan Gençlik ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar, kendisine Belçika yolculuğuna öncesinde başarı dileğinde bulundu. Esra Erdoğan’da “Bir Erzurumlu olarak başarılı oluyoruz ki, bu tür etkinliklere davet ediliyoruz. İlimizi ve ülkemizi temsil edeceğim için çok mutluyum” dedi.

İzcilik İl Temsilcisi Özcan Işık da Esra Erdoğan’ın çok başarılı bir izci lideri olduğunu belirterek, onun bu başarıyı yakalamasının kolay olmadığını söyledi. Işık, “Esra liderimiz çok çalıştı, fedakarlıklar yaptı ve bu tür büyük etkinliklere katılmaya hak kazandı” diye konuştu.

İZCİ LİDERİ ERDOĞAN BELÇİKA YOLCUSU
İHA
Yayın Tarihi : 16 Temmuz 2010 Cuma 13:17:01
Güncelleme :16 Temmuz 2010 Cuma 13:32:42


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?