7
Mayıs
2024
Salı
ERZURUM

İzciler çok mutlu

ERZURUM İZCİLERİ ÇOK MUTLU

Türkiye İzcilik Federasyonu’na bağlı Erzurum izcileri Gençlik Spor İl Müdürlüğü’nce kendilerine tahsis edilen İzci evinde yoğun bir faaliyet programı gerçekleştiriyor.

Köşk Mahallesi’nde bulunan kayakevinin onarılarak izcievi olarak düzenlenmesi izcileri sevindirdi. Yaklaşık 400 izcinin yer aldığı Erzurum’da yoğun bir şekilde çalışmalarını sürdüren Erzurum izcileri 2011’e hazırlanıyorlar.

Erzurum Temsilcisi Özcan Işık ve yönetiminin büyük bir fedakarlık ortaya koyarak gerçekleştirdiği faaliyetler kamuoyundan da büyük takdir görüyor. İzcilerin sosyal olarak yetişmeleri için her türlü imkanın sağlandığı izci evinde özellikle hafta sonlarında büyük bir yoğunluk yaşanıyor.

Bugüne kadar faaliyetlerini farklı mekanlarda sürdürebilen İzciler Gençlik Spor İl Müdürü Fatih Çintimar’ın girişimi sonucu kendilerine verilen izci evine adeta yeniden inşa ederek minik ve genç izcilere mükemmel bir mekan sağladı.

Sosyal aktivitelerin yanı sıra eğitim öğretim döneminde eğitsel faaliyetlere de ağırlık verdiklerini dile getiren Erzurum Temsilcisi Işık, “Erzurum’da yıllar sonra arzu ettiğimiz bir izci evine kavuştuk. Gençlik ve spor İl Müdürümüz Fatih Çintimar’a bize verdiği desteklerden dolayı teşekkür ediyoruz. Çocuklarımız burada aktivitelerini çok daha rahat ve sağlıklı bir ortamda yürütebiliyorlar. Amacımız gençlerimizi en iyi şekilde geleceğe hazırlamak” diye konuştu.

İzciler olarak kış sporlarında da var olduklarını ve buz hokeyi takımlarının Erzurum şampiyonu olduğunu anlatan Işık, sürat pateni, curling gibi branşlarda da sporcular yetiştirdiklerini kaydetti.

Işık ayrıca 2011 Dünya Üniversitelerarası Kış Oyunlarında görev yapmak üzere izciler olarak gerekli hazırlıkları yaptıklarını ve ihtiyaç olması durumunda görev yapmaya hazır olduklarını bildirdi.

ERZURUM İZCİLERİ ÇOK MUTLU
ERZURUM İZCİLERİ ÇOK MUTLU
ERZURUM İZCİLERİ ÇOK MUTLU
ERZURUM İZCİLERİ ÇOK MUTLU
ERZURUM İZCİLERİ ÇOK MUTLU
ERZURUM İZCİLERİ ÇOK MUTLU
ERZURUM İZCİLERİ ÇOK MUTLU
ERZURUM İZCİLERİ ÇOK MUTLU
İHA
Yayın Tarihi : 13 Ekim 2010 Çarşamba 10:55:02
Güncelleme :13 Ekim 2010 Çarşamba 11:04:21


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?