8
Mayıs
2024
Çarşamba
ERZURUM

İzciler Palandöken'e ev yaptı

İZCİLER PALANDÖKEN'E EV YAPTI

Erzurumlu izciler, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından tahsis edilen Palandöken semtindeki boş binayı onararak izci evi yaptılar. Erkek izciler evin tamir işlerini yaparken, kız izciler yemek pişirerek erkek arkadaşlarına yardımcı oldular.

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne ait kayak kulübünün eskiden kullandığı bina, Erzurumlu izcilere tahsis edildi. Harabe halindeki binayı teslim alan izciler binada onarım çalışması başlattılar. İzci velileri de onarım yapılması için boya ve onarım malzesi aldılar. Erkek izciler kolları sıvayarak boya, badana işlerini yaparken, kız izciler de boş durmadı. Kız öğrenciler, çalışan erkek arkadaşlarına öğle yemeği hazırladılar.

Türkiye İzcilik Federasyonu Erzurum il Temsilcisi Özcan Işık, 200 izci üyelerinin bulunduğunu belirterek " Şimdiye kadar hep böyle bir yerin hasretini çektik. Genç arkadaşlarımızla bir araya gelip oturup konuşabileceğiz bir yerimiz yoktu. Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bize büyük bir iyilik yaptı. Artık sosyal faaliyetlerimizi burada daha sağlık bir şekilde yapabileceğiz. İzci arkadaşlarımız öğrenci olduğu için evimizin onarım işlerini hafta sonları yapabiliyoruz. Kısa sürede evimizi oturulabilir bir hale getireceğiz" diye konuştu.

İZCİLER PALANDÖKEN'E EV YAPTI
İHA
Yayın Tarihi : 5 Ocak 2010 Salı 13:28:01
Güncelleme :5 Ocak 2010 Salı 14:02:17


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?