4
Mayıs
2024
Cumartesi
ERZURUM

Jandarma Teşkilatı'na kutlama

Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, vatan sevgisiyle görev yapan Jandarma Teşkilatı'nın Büyük Türk Milletinin sevgisini ve takdirini kazandığını kaydetti.


Jandarma Teşkilatı'nın 170. kuruluş yıldönümü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınlayan Başkan Bulutlar, “Bu günü dünden daha güvenilir olabilmesi adına emniyet ve asayiş ile kamu düzeninin korunmasını sağlayan ve Türkiye Cumhuriyeti'nin bölünmez bütünlüğünün korunması konusunda büyük bir vatan sevgisiyle görev yapan Jandarma Teşkilatı, Büyük Türk Milletinin sevgisini ve takdirini kazanmıştır" dedi.


Jandarma Teşkilatı'nın ülkemizin bölünmez bütünlüğüne kasteden tüm terör örgütlerine karşı özellikle Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgeleri ile bütün ülke
sathında terörle mücadelenin en önemli unsuru olduğunu vurgulayan Başkan Bulutlar şunları kaydetti; “Bu uğurda binlerce şehit ve gazi veren jandarmanın bundan sonra da her ne pahasına olursa olsun ülkemizin birlik ve beraberliğini korumaya devam edeceği konusunda kuşkumuz yoktur.

Bu duygularla, Türk Silahlı Kuvvetleri'nin ayrılmaz parçası olan Jandarma Genel Komutanlığının kuruluşunun 170. yıldönümünü tebrik ediyorum. Bu vesile ile Şehitlerimize Allah’tan Rahmet, Gazilerimize şükranlarımı sunarken, Türk Silahlı Kuvvetlerimizin kahraman mensuplarına başarılar diliyorum."

İha
Yayın Tarihi : 11 Haziran 2009 Perşembe 16:13:05


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?