4
Mayıs
2024
Cumartesi
ERZURUM

Jimnastikte bir ilki başardılar

JİMNASTİK'TE BİR İLKİ BAŞARDILAR

Erzurum Gençliksporlu jimnastikçiler İzmir’de yapılan 1. Etap Yarışlarında takım halinde ikinci olurken, Oktay Çiftçi’de ferdi olarak ikinci oldu.

Türkiye Jimnastik Federasyonu faaliyet programı’nda yer alan Kulüplerarası Birinci Etap Trampolin yarışları İzmir’de yapıldı. 27-29 Mayıs 2011 tarihlerinde gerçekleştirilen yarışlarda Erzurumlu sporcular büyük bir başarı gösterdi. Nefesleri kesen yarışlarda Erzurum Gençlikspor Takım halinde ikinci olurken, çok iyi bir performans sergileyen Oktay Çiftçi de ferdi olarak Türkiye ikincisi oldu.17 ilden 76 sporcunun katıldığı şampiyonaya dört erkek, iki bayan sporcu ile iştirak eden Erzurum Gençlikspor’da kazanılan başarı şehirde ve Jimnastik severler arasında büyük bir sevinç yaşattı. Antrenörler Süleyman Perçem, İsmail Güler, kazanılan büyük başarı sonucu adeta zafer sarhoşu oldular. Sporcularda takım halinde ikinci olma başarısı göstererek, büyük bir sevinç yaşadılar. Oktay Çiftçi, Emre Çiftçi ve Emir Baştürk’ten oluşan takımın ikinci olarak Erzurum’a dönmesi Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nü de gururlandırdı.

Antrenör Süleyman Perçem, yarışlarda Erzurum’u en iyi şekilde temsil ettiklerini ifade ederek, “Ferdi anlamda kazandığımız ikincilik ve takım olarak elde ettiğimiz ikincilik derecesi gerçekten büyük bir başarı. Artık bundan sonra şampiyon olmak için çalışacağız” dedi.

JİMNASTİK'TE BİR İLKİ BAŞARDILAR
JİMNASTİK'TE BİR İLKİ BAŞARDILAR
İHA
Yayın Tarihi : 31 Mayıs 2011 Salı 16:48:01
Güncelleme :31 Mayıs 2011 Salı 16:53:06


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?