6
Mayıs
2024
Pazertesi
ERZURUM

Kadayıf dolmasına ilgi büyük

Erzurum'da Ramazan sofralarının vazgeçilmez tatlısı olan 'Kadayıf dolması' artık internet ortamında. Kadayıf dolması, Erzurum dışında da İstanbul, Ankara, İzmir gibi merkezlerin yanı sıra yurtdışından internet yolu ile sipariş edilebiliyor.


Almanya, Fransa, İngiltere ve Belçika gibi ülkelerden internet yolu ile sipariş alan Erzurumlu kadayıf ustası Muammer Tanaş, siparişlerin Ramazan ayı ile birlikte 4 katına çıktığını bildirerek büyük bir yoğunluk yaşadıklarını söyledi.


Erzurumlu kadayıf ustası Muammer Usta (Tanaş), Ramazan ayı ile birlikte her Erzurumlunun iftar sofrasında mutlaka kadayıf dolması bulunduğunu belirterek, "Zengin fakir her Erzurumlu iftarda kadayıf dolmasını sofrasında bulundurur. Ramazan ayı öncesi siparişlerimizde büyük bir yoğunluk yaşıyoruz. Günlük üretim bu dönemde en az 3-4 katına çıkar. Bunun yanı sıra internet sayfamızda başlattığımız uygulama ile hem yurtiçi hem de yurtdışındaki müşterilerimizin siparişlerini hazırlayarak kendilerine ulaştırıyoruz" diye konuştu.

www.kadayifcimuammerusta.com.tr internet adresinden dünyanın dört bin yanından gelen siparişleri kabul eden Muammer Usta, Erzurum'un markası haline getirdiği kadayıf dolmasını artık herkesin tanıdığını ve beğenerek yediğini söyledi.

iha
Yayın Tarihi : 28 Ağustos 2008 Perşembe 13:35:44


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
osman boztaş IP: 78.188.68.xxx Tarih : 31.08.2008 13:03:29

abi biz dadaşız kadayıf dolmamızdan oltu taşına kadar biz bu günler için dadaşız ölene kadarda dadaş kalacağız burdan erzuruma slm sayg.allaha emanet olun ramazanınız mubarek olsun....