4
Mayıs
2024
Cumartesi
ERZURUM

Kadayıfa zam yapılmayacak

Erzurum’da Ramazan sofralarının vazgeçilmez tatlısı Kadayıfa zam yapılmayacak. Akdağ Yufka ve Kadayıf Yönetim Kurulu Başkanı Rüstem Akdağ, Ramazan öncesi kadayıf ve diğer ürünlerine zam yapmayacaklarını söyledi.

Kadayıfta yıl içerisinde artan maliyetlere rağmen 3 yıldır kadayıfın aynı ücretten satıldığını belirten Rüstem Akdağ, “Geçen yıl olduğu gibi bu yılda kadayıfa zam yapmama kararı aldık. Herkesin ramazan ayında zamlardan etkilenmeden rahatça kadayıf yemesini arzu ediyoruz” dedi.

Kadayıfı Ramazan ayı boyunca 4 TL’den, yassı kadayıf ve yufkayı da 3.5 TL’den satmaya devam edeceklerini dile getiren Akdağ Yufka ve Kadayıf Yönetim Kurulu Başkanı Rüstem Akdağ, “Ürünlerimizi büyük ve saygın marketlerde de günlük olarak satışa sunacağız. Yıllar içerisinde bir takım maliyet artışları yaşansa da bu maliyetleri vatandaşımıza yansıtmayacağız. Yıllardır halkımızın büyük teveccüh gösterdiği ürünlerimizi kalite standartlarımızı koruyarak zam yapmadan halkımıza sunmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

Kadayıfın yanı sıra su böreği yufkası, Kemalpaşa, şekerpare, sütlü yumurtalı erişte ve diğer hazır tatlı çeşitlerini aynı fiyattan satmayı sürdüreceklerini dile getiren Rüstem Akdağ, amaçlarının halkın Ramazanda vazgeçilmezi olan Kadayıfın herkesin sofrasında yer alması olduğunu kaydetti.
 

iha
Yayın Tarihi : 9 Ağustos 2009 Pazar 17:07:34


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?