4
Mayıs
2024
Cumartesi
ERZURUM

'Kadınlara sahip çıkacağız'

Saadet Partisi Palandöken İlçe Belediye Başkan adayı Sıddık Polat, seçilmesi halinde gençlere ve kadınlara sahip çıkacaklarını söyledi.


29 Mart 2009 tarihinde yapılacak seçimlere hazırlıklarını sürdüren SP Palandöken Belediye Başkan Adayı Sıdık Polat, dünyaya açık bir belediye oluşturacaklarını belirtti. Palandöken ilçesini yatırıma açık bir bölge haline getirmeyi planladıklarını kaydeden Polat, seçilmesi halinde başkanlık konutunu kullanmayacağını ifade etti.
Başkanlık konutunu bakıma muhtaç kimsesiz yaşlılar için bir sosyal tesis haline getirmeyi planladıklarını anlatan Polat, gençlere ve kadınlara yönelik projelere de ağırlık vereceklerini kaydetti.
Palandöken ilçesinde vatandaşlarla birebir görüşerek projelerini anlatan Polat, şunları kaydetti:


“Belediyemiz sınırlarında bulunan ve çeşitli sebeplerle çaresiz kalan kadınlarımızın barınabilecekleri kadın sığınma evi kurulacak ve bu evler vasıtasıyla kadınlarımızın sosyal ve ekonomik hayatta var olmalarını sağlayacağız.
Bölgemizde ayrıca önemli bir nüfusu barındıran gençlerimiz için de önemli çalışmalarımız olacak. Palandöken ilçesinde gençlerin gerek spor gerekse sosyal aktiviteler yapacağı mesken konusunda ciddi sıkıntılar bulunuyor. İlk etapta 3 merkezde faaliyet gösterecek ve prefabrik yapılacak olan bu merkezlerde masa tenisi, bilardo, satranç gibi sportif faaliyetlerinin yanında gençlere ücretsiz hizmet verecek olan kütüphaneler, internet merkezleri kurarak gençlerimizin sağlıklı ve kontrollü ortamlarda spor yapmalarını temin edeceğiz.”dedi. SP Palandöken Belediye Başkan Adayı Sıddık Polat, 1994-1999 yılları arasında yaptığı çalışmaların 2009 yerel seçimleri için referans olduğunu söyledi. Palandöken Belediyesi'nin bugün bile faaliyetlerinde yer verdiği hizmet binası, halk ekmek fabrikası, asfalt şantiyeleri, iş makineleri ve yeşil alan çalışmalarının 1994-1999 yıllarında görevde bulunduğu sürede gerçekleştirdiğini anlatan Polat, "Üzülerek görmekteyiz ki, bizden sonra geçen 10 yılda ve iki belediye döneminde de insanımıza hizmet edilmemiş, hizmet üretilmemiştir."

iha
Yayın Tarihi : 9 Şubat 2009 Pazartesi 19:10:44


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?